Έναν ψυχίατρο για τον Τζήμερο... επειγόντως!


Αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας... λες και κάποιος του το ζήτησε... 

«Ή να παρθούν μέτρα και να συνεχίσουν οι αυτοκτονίες όπως έχουμε συνηθίσει... ή να γίνει πραξικόπημα...» ζητάει εμμέσως ο Pino - Τζημερο-chet. 
Το ωραίο είναι ότι ο «Συνταγματάρχης» Τζήμερος... θεωρεί ότι το κοινό του στο facebook που κάνει like στις εξυπνακίστικες δημοσιεύσεις του... είναι έτοιμο να πάρει τους δρόμους ...για να τον ανεβάσει στην εξουσία... για να σωθεί από τους Μπολσεβίκους... εκατομμυριούχους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο νέος «Γεώργιος Παπαδόπουλος» καλεί τον λαόν εις εξέγερσιν... δια την σωτηρίαν μας από την κομμουνιστικήν απειλήν... όπως τούτη εκφράζεται δια των σημερινών Σταλινικών Συριζαίων καταναλωτών σούσι... στα πέριξ του Κολωνακίου... 
Η Δικαιοσύνη αντί να εμπλακεί στην υπόθεση Τζήμερου... καλά θα κάνει να αφήσει την Ιατρική επιστήμη να βρει τα αίτια και την κατάλληλη θεραπεία. 
Περαστικά στον ίδιο και σ'αυτούς που τον ψήφισαν.



Το πελατειακό σύστημα... θα ισχύει πάντα και παντού στον κόσμο... γιατί ο κόσμος ψηφίζει και στηρίζει με αντάλλαγμα. Τα περί σοβιετικών... είναι βλακείες. Οι Συριζαίοι είναι όλοι πιο πλούσιοι και πιο καπιταλιστές από αυτόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον ενοχλεί, όχι οι Τραπεζίτες, ο Soros κ.λπ... Αν δεν ήταν δικός τους ...δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Οι εφοπλιστές-καναλάρχες τον έβαλαν στη ζωή μας ...όπως έκαναν με τον Βαλλιανάτο, τον Τρεμόπουλο κλπ...


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes