Το 1938 ο Χίτλερ φυλακίζει τον Βαρόνο Rothschild... και το 1939 ξεκίνησε ο Β' Π.Π.


Όταν κάποτε σκοτώθηκαν στο Μάλι στην Αφρική δύο άγνωστοι Γάλλοι ρεπόρτερ... ο Βενιζέλος θρήνησε με πόνο τον άδικο χαμό τους... λες και κάποιος του το ζήτησε. Ο λόγος;;;
Δούλευαν σε ραδιοσταθμό που υπηρετεί τους Rothschild όπως και η Γαλλική Κυβέρνηση
Όταν έγινε η επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo ...ολόκληρος ο πλανήτης δεν μπορούσε να συνεφέρει τους πολιτικούς ηγέτες από την τραγωδία που τους βρήκε. Ούτε για τη μάνα τους δεν θα τηρούσαν τέτοιο πένθος. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι απαιτούσαν να θρηνήσει ο πλανήτης τον άδικο χαμό των συγκεκριμένων αγνώστων δημοσιογράφων.
Ήταν κι αυτοί άνθρωποι των Rothschild.
Το 1940 στη Γερμανία του Χίτλερ αφιερώθηκε ολόκληρη κινηματογραφική ταινία που περιέγραφε τον τρόπο που οι Rothschild κινούσαν τα νήματα και αισχροκερδούσαν χρηματοδοτώντας ή επιβάλλοντας πολέμους εκβιάζοντας ολόκληρες κυβερνήσεις. 
Μάλιστα την ίδια εποχή διάφορες πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι Χιτλερικοί είχαν απαγάγει έναν Rothschild ,του Αυστριακού κλάδου της οικογένειας, κι ότι τον απελευθέρωσαν αφού εισέπραξαν 21.000.000 δολάρια ή 10.000.000 δολάρια όπως έγραψε άλλη εφημερίδα της εποχής. 
Αν λοιπόν για τον χαμό δημοσιογράφων των Rothschild πέφτει τόσο κλάμα στις μέρες μας από τους παντοδύναμους ηγέτες του πλανήτη ...σκεφτείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν οι πολιτικοί τη δεκαετία του '40... εάν κινδύνευε αυτοπροσώπως ένας Rothschild. Μέχρι και παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινούσε...


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes