Οι Ισλαμιστές και ο τάφος του Μ. Αλέξανδρου!


Έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία οι Ισλαμιστές στην Λιβύη. Τρία χρόνια τώρα ψάχνουν να βρουν και να καταστρέψουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν τα καταφέρνουν.
Μέχρι και το Google Map τον ξεζούμισαν παρατηρώντας σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την έρημο της Λιβύης. Τον δε περίβολο του μαντείου του Άμμωνος Διός, στην όαση της Σίβα, τον έχουν κάνει άνω κάτω από το σκάψε σκάψε αλλά... Αλέξανδρος πουθενά.
Φαίνεται πως τελικά αυτοί οι βάρβαροι, απολίτιστοι, τριτοκοσμικοί και αμόρφωτοι Ισλαμιστές, γνωρίζουν πολύ καλά, έστω και στο περίπου, που είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος, την ίδια στιγμή που κάποιοι δικοί μας, με 500 πτυχία στο χέρι, τον ψάχνουν στην Αμφίπολη. Την είπα σωστά;
Εκείνο που δεν γνωρίζουν όμως, ούτε οι μεν αλλά ούτε οι δε, είναι πως οι φύλακες του τάφου, από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν εκεί, ξέρουν να κρατούν, να φυλάνε και να περνούν από γενιά σε γενιά μέχρι τις μέρες μας, το μεγάλο μυστικό τους.
Γι' αυτό όταν ακούτε πως... "βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου", ή "είμαστε πολύ κοντά ν' ανακαλύψουμε τον τάφο", να ξέρετε πως είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes