Αίγυπτος: Τουλάχιστον 13 αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση τζιχαντιστών


Oι μισθοφόροι του Ισραήλ (βλέπε ISIS) εκτέλεσαν 13 Αιγύπτιους αστυνομικούς. Πουθενά ο Charlie. Κι ενώ το Ισραήλ εντόπιζε μαχητές της Χεζμπολά εντός της Συρίας και τους εξαέρωνε ...τους μαχητές της ISIS, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα σύνορά του με την Αίγυπτο ...δεν μπορεί να τους δει με τίποτα.

Ούτε κονφετί δεν έριξαν εναντίον της Isis οι Ισραηλινοί που ετοιμάζονται χωρίς δεύτερη σκέψη να βομβαρδίσουν και το ΙΡΑΝ.

Δημοσιεύει σχετικά το "ΕΘΝΟΣ":


Τουλάχιστον 13 Αιγύπτιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα στην χερσόνησο Σινά όταν τζιχαντιστές άνοιξαν πυρ ενάντια σε ένα σημείο ελέγχου στην πόλη Αρίς, ανέφεραν πηγές των δυνάμεων ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης με αναρτήσεις σε αρκετές ιστοσελίδες και τα αιγυπτιακά κρατικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν αργότερα την ανάληψη ευθύνης.

Σύμφωνα με τις πηγές, τα ασθενοφόρα που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης για να παραλάβουν τους τραυματίες, έγιναν στόχος σφοδρών πυροβολισμών. Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν ότι άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη, τονίζοντας πως οι δυνάμεις ασφαλείας έκλεισαν τα σημεία εισόδου και εξόδου της πόλης.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes