"Πλανητάρχης" ο Τραμπάκουλας...


Ετοιμαστείτε για κοσμογονικές αλλαγές τώρα που βγήκε ο Τραμπάκουλας (κατόπιν των ευχών μου of course). Λες και δε θα τον στείλουν παρέα με τον Κένεντυ αν πάει να κάνει μαγκιές χωρίς την έγκριση των από πάνω και από πίσω του. 

Του Δημήτρη Καρατζά


Στο μεταξύ ελληνοαμερικανός περιγράφει στον "Πρωτοψάλτε" τους... κινδύνους από το ρατσισμό των αγγλοσαξόνων (w.a.s.p., white anglosaxon protestants) εναντίον και καλά των υπολοίπων, με την ενθάρρυνση που θα τους δώσει ο ..."ρατσιστής" Τραμπάκουλας, που θέλει τη χώρα του πίσω. 
Εντάξει κύριε "Πρωτοψάλτε"... το πιάσαμε... όποιος και να βγει... εσύ το έχεις εξασφαλισμένο το μεροκάματο.
Ήδη τον συμπάθησα τον Τραμπάκουλα. "Τη χώρα μου πίσω θέλω". Και... Mr Pappas sell back and return to Karditsa... you are welcome anytime... grecoamerican refugees are people 2nd class. 
Άντε μου μπράβο.


Γνωρίζω βέβαια ότι δεν βγήκε ακόμα, εφόσον έχει 245 εκλέκτορες ενώ χρειάζεται 270, δηλαδή 3 πολιτείες ακόμη. Στο CBSN είπαν ότι η Χίτλαρι ξόδεψε 1.2 δισ., ενώ ο Τραμπάκουλας μόλις 800 εκατομμύρια.
Η απάντηση είναι απλή: Άμα οι Έλληνες εκλογομάγειροι λένε ότι βγήκε τότε βγήκε. Αν ήμασταν παντού τόσο καλοί όσο στα εκλογομαθηματικά... we would be ruling the earth by now...
Παρακάτω και σας παραθέτω και μερικά statistics... για τους λάτρες των εκλογομαθηματικών:






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Ok,mister prezident,never maind για αυτά που σου λένε,προχώρα να σε δούμε.....

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes