Πράκτορες της Μοσάντ στα Τίρανα για Αλβανούς τρομοκράτες


Ξένοι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών έχουν έρθει στην αλβανική πρωτεύουσα, όπου έχουν τακτικές συναντήσεις με αξιωματούχους της αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών και του τμήματος αντιτρομοκρατίας της κρατικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι πράκτορες είναι από την ισραηλινή Μοσάντ και μιας άλλης χώρας (που δεν ανακοινώθηκε) και  έφθασαν στην Αλβανία για έρευνα,  μετά τη σύλληψη τζιχαντιστών πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Σκόδρα.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι Αλβανοί τρομοκράτες της ομάδας Λαβντερίμ Μουχατζέρι και Ριντβάν Χαρίφ, έχουν δώσει εντολές για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια.
Σήμερα το αλβανικό ‘ABCNews’ ανέφερε ότι οι δύο Αλβανοί τρομοκράτες είναι πολύ δραστήριοι κατά τη διάρκεια των μαχών στη Συρία και το Ιράν και ότι έχουν επικοινωνία με πολίτες της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου, ορισμένοι από τους οποίους έχουν συλληφθεί  τις τελευταίες ημέρες.
Πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι ο ερχομός των ξένων πρακτόρων στην Αλβανία έγινε μετά από πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες σχεδιάζουν  επίθεση στο γήπεδο 'Λόρο Μπόρσι’ στη Σκόδρα, όπου θα γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αλβανίας - Ισραήλ.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes