Ο αγωνιστικός χαρτοπόλεμος της ΑΝΤΑΡCIA...


H ΝΔ, κόμμα κυβερνητικό με εκατομμυριούχους βουλευτές, που εισέπραξε δεκάδες νόμιμα εκατομμύρια ως επιχορήγηση δεν κόλλησε ΟΥΤΕ μία ασπρόμαυρη φωτοτυπία σε Α4, ούτε ένα αυτοκολλητάκι.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,"κόμμα" 5-10 πρακτόρων, χωρίς να έχει μπει στη Βουλή, χωρίς μισό ευρώ νόμιμη επιχορήγηση, γέμισε ολόκληρη την Ελλάδα διαφημίσεις. Που τα βρήκε τα λεφτά; Ακολούθησε όλη τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται για τις εκλογικές δαπάνες; Ρητορικά τα ερωτήματα...

Μη μας πείτε τώρα ότι τα μάζεψε από τις συνδρομές των χιλιάδων μελών του κινήματος και τρελαθούμε τελείως!

Φυσικά ο Κωνσταντίνου είναι απλά η "αγωνιστική" βιτρίνα του όλου εγχειρήματος. Πίσω από το συνονθύλευμα των αναρχο-αριστεριτστών, από τα βόρεια προάστια με τα iPhone, τα tablet, τα Hammer - Jeep, τα ταγάρια, τα μούσια του Βελουχιώτη και το μαλλί του Bob Marley, βρίσκεται ποιος άλλος; Ένα εκλεκτό μέλος της Ελληνικής κοινωνίας, Πάνος Γκαργκάνας, αδελφός του φτωχού πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Νίκου Γκαργκάνα. Ευγενικοί χορηγοί όπως φαίνεται είμαστε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι. Άντε και με τη νίκη παιδιά, για να ξεφύγουμε από το 35% (που έχουμε κολλήσει εδώ και καιρό), των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Ελλάδας.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookTwitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes