ΓΑΠ: Το είπε... "Εγώ έσωσα την χώρα" - (Βίντεο)


Συνεχίζεται το παραλήρημα του Γιώργου Παπανδρέου... Ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο και οδήγησε την Ελλάδα στο «γκρεμό» όχι μόνο δεν δηλώνει μετανιωμένος, αλλά αντίθετα... σωτήρας.
Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (20/06/2015) στη Κοζάνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου.
Δημοσιογράφος τοπικού μέσου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον ρώτησε εάν έχει πάει σε νοσοκομείο και να μην βρίσκει γιατρό ή εάν (κατά την περίοδο που έκανε τις περικοπές) είχε θέρμανση στο σπίτι του ή όχι.
Η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου; «Έχω πάει εξορία. Έχω δει τον πατέρα μου και τον παππού μου στη φυλακή».
Τα αίματα «άναψαν» όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτηση, με τους υποστηρικτές του προέδρου του Κινήματος να επεμβαίνουν στον έντονο διάλογο με επιθετικό ύψος.
«Πρόσεξε πως μιλάς» ακούγεται να λέει μια φωνή, ενώ ένας άλλος του είπε «εσύ είχες θέρμανση».
Τη… σκυτάλη πήρε πάλι ο δημοσιογράφος, ο οποίος είπε: «Σας ενοχλούν αυτά που λέω κύριοι;». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου τον κάλεσε να «μαζέψει τον κόσμο του».
Ωστόσο, η προκλητική στάση του Γιώργου Παπανδρέου δεν τελειώνει εδώ. Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι «οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολιτικούς και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς», ενώ για τα υπόλοιπα παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στη... ΝΔ. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του σωτήρα, λέγοντας πως εκείνος έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία...
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ΓΑΠ;


Πηγή: newsbomb.gr/mati-gr

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes