Σιωνιστική επινόηση το δήθεν εθνικιστικό κίνημα της Τουρκίας


Ακριβώς όπως στην Ουκρανία το εθνικιστικό κίνημα πέρασε στον έλεγχο των Σιωνιστών ...έτσι και στην Τουρκία το δήθεν εθνικιστικό κίνημα ήταν εξ αρχής επινόηση σιωνιστών και όχι Τούρκων ώστε η Οθωμανική Αυτοκρατορία να μεταλλαχθεί σε μία νέα χώρα...

...με λατινικό αλφάβητο, χωρίς επίσημη θρησκεία και σαφώς προσανατολισμένη στο να υπηρετεί τη Νέα Τάξη (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Τοκογλύφους κλπ.).
Αυξάνονται τα τεκμήρια για την εκλεκτή καταγωγή του Κεμάλ που τελικά είχε τις ρίζες του στην ...Ισπανία. Εξηγείται η σπουδή να τον βραβεύσουν με Νόμπελ Ειρήνης... (Οι Νόμπελ ήταν συνέταιροι των Rothschild).
Το μίσος που επέδειξε εναντίον Ελλήνων αλλά και άλλων Τούρκων δεν μπορούσε να εξηγηθεί. Το ότι πούλησε μέχρι και τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας... ήταν κάτι που μόνο οι προφήτες του χρήματος δεν θα ντρεπόντουσαν να κάνουν.
Δύο νέες αξιόπιστες πηγές προστέθηκαν σχετικά με την πραγματική καταγωγή του Κεμάλ. Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Evening Star του 1922 και επίσης ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον εύρημα από την μηνιαία εφημερίδα Mècheroutiette, όργανο του Οθωμανικού Ριζοσπαστικού Κόμματος που διηύθυνε ο Chérif Pacha έγραφε το 1911:
«Είναι γνωστό ότι η επιτροπή της Θεσσαλονίκης (το «κομιτάτο ένωσις και πρόοδος») ιδρύθηκε υπό την αιγίδα των ελευθεροτεκτόνων, με την υποστήριξη των Εβραίων και των Ντονμέδων που έχουν την έδρα τους σε αυτή την πόλη, και η οργάνωση είχε ήδη λάβει ένα μασονικό σχήμα κατά την διάρκεια της βασιλείας του Αμπντούλ Χαμίτ. Όχι μόνο όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις το γνωρίζουν αυτό, αλλά ο καθένας το ξέρει σε όλη την Τουρκία και τα Βαλκάνια»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:
Μία απίστευτη ιστορική κοροϊδία!
Turkey's Man of Hour beat Allies at Gallipoli
Eφημερίδα Mècheroutiette

Το παζλ συμπληρώνεται κι όπως βλέπετε... σταθερές αξίες στην εξέλιξη της παγκόσμιας ιστορίας είναι ...οι τοκογλύφοι, ο σιωνισμός και η μασονία.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes