H "δημοσιογραφία" των πρακτόρων


Όταν η Χουριέτ που συνδέεται με το σιωνιστικό CNN και τη σιωνιστική BILD κατέβασε τη σημαία από τα ΙΜΙΑ ...κανείς ελληνόφωνος κάφρος δημοσιογράφος δεν στοχοποίησε την σιωνιστική τουρκόφωνη εφημερίδα... αλλά έσπευσαν όλοι οι πράκτορες να μιλήσουν για "Τουρκική" εχθρική ενέργεια...

...ώστε να ξεκινήσει το προσχεδιασμένο πάρτι των εξοπλιστικών. Ο χορός των δισεκατομμυρίων για αγορά μεταλλικών σκουπιδιών όπως τα υποβρύχια, τα F16, τα Απάτσι κλπ θα έδινε ψωμί σε πολύ κόσμο. 
Σήμερα οι Ελληνόφωνοι πράκτορες μας ενημερώνουν για την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος της κοπρο-Χουριέτ με σαφές υπονοούμενο ότι έγινε με εντολή του Ερντογάν ...Αυτό το υπόγειο μήνυμα περνάει η αναφορά του δημοσιογράφου ως ΕΠΙΚΡΙΤΗ του Ερντογάν. Καμία αρνητική αναφορά στην κοπρο-Χουριέτ αλλά συνεχείς επιθέσεις στον "σουλτάνο" Ερντογάν. Τα μεγάλα ΜΜΕ στις "Δημοκρατικές" χώρες ελέγχονται από τους σιωνιστές και υπηρετούν ακριβώς τα ίδια συμφέροντα γι' αυτό το Mega ειρωνεύεται τον Ερντογάν όπως ακριβώς και η Χουριέτ, όπως ο Εconomist κλπ.
Δημοσιογράφος της κοπρο-Χουριέτ λοιπόν... έφαγε ξύλο. Να αγιάσουν τα χέρια αυτών που τον έδειραν και αν το διέταξε ο Ερντογάν ...μπράβο και σ' αυτόν. Η Χουριέτ κατέβασε την σημαία από τα Ιμια, κάτι που κόστισε 3 ανθρώπινες ζωές και 33 ΔΙΣ ευρώ. Και οι ελληνόφωνοι πράκτορες του ΜΕGA φυσικά υποστηρίζουν τους τουρκόφωνους πράκτορες συναδέλφους τους γιατί μαζί δούλεψαν στη σκηνοθεσία του θεατρικού του παρολίγον πολέμου Ελλάδας Τουρκίας.

Ακολουθεί στο εν λόγω άρθρο του "MEGA":

Επίθεση σε Τούρκο δημοσιογράφο - επικριτή του Ερντογάν

Επίθεση δέχθηκε αργά χθες το βράδυ από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη ο διακεκριμένος Τούρκος δημοσιογράφος, Αχμέτ Χακάν που είναι γνωστός για την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση.
Ο δημοσιογράφος εργάζεται στην εφημερίδα Hurriyet ενώ είναι και παρουσιαστής εκπομπής στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, παρακολουθείτο μέχρι να φθάσει στο σπίτι του από τον τηλεοπτικό σταθμό από τέσσερις άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο, πριν δεχτεί επίθεση κοντά στο σπίτι του, στην κοσμοπολίτικη συνοικία Νισάντασι.
Σύμφωνα με πρόσθετες πληροφορίες, ένας εκ των δραστών κράτησε τον σωματοφύλακά του Χακάν, ενώ οι άλλοι τρεις ξυλοκόπησαν τον Χακάν, πριν τραπούν σε φυγή.
Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά απ' όπου σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις υπόπτους τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα.

Η Hurriyet συγκαταλέγεται στις λίγες εφημερίδες της χώρας που επικρίνει τον πρόεδρο Ερντογάν.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes