Στόχος τους είναι να ταυτιστούν τα παιδιά με την ανωμαλία...


Η Δικαιοσύνη μπορεί να στοχοποιεί παιδάκια που κάνουν τους χάκερ... αλλά τους γελοίους που έχουν μετατρέψει την ενημέρωση σε συστηματική πορνογραφία για ανώμαλους και μάλιστα χωρίς καμία σήμανση για την προστασία των ανηλίκων δεν μπορεί να την διακρίνει και να την σταματήσει.

Και η πονηριά είναι στο ότι οι ανωμαλίες παρουσιάζονται ασχολίαστες, ώστε ένας ανήλικος να συμπεράνει ότι πρόκειται για φυσιολογικές συμπεριφορές που μάλιστα όλοι οι πετυχημένοι κι αναγνωρισμένοι συνηθίζουν. 
Με τον ίδιο ύπουλο τρόπο είχαν βάλει τα χάπια ecstasy στη ζωή χιλιάδων ανήλικων παιδιών. 
Αρθρογράφοι-πράκτορες σαν τον ΤσαγκαρουΦιάνο αφιέρωναν σελίδες ολόκληρες μιλώντας για τη νέα μόδα των χαπιών, σαν να επρόκειτο για καραμέλες ...χωρίς την παραμικρή αρνητική αναφορά στις παρενέργειες και τις πιθανότητες θανάτου.
Τώρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χίτλερ ...χρειάστηκαν 5.000 υποσημειώσεις για να μην επιτρέψουν στον αναγνώστη να ταυτιστεί με τις εμμονές του Αδόλφου. Οι 600 σελίδες του αρχικού κειμένου ...ξεπέρασαν πλέον τις 2000 με τις επεξηγήσεις ...ενώ συνεχίζει να απαγορεύεται η αναδημοσίευση του βιβλίου χωρίς τις 5.000 υποσημειώσεις. 
Τα ανώμαλα σαδομαζοχιστικά βιβλία του Μαρκησίου Ντε Σαντ ...δημοσιεύονται ελεύθερα χωρίς ειδικές επεξηγήσεις.
Οι ανωμαλίες που μπάζουν δια της βίας στην ψυχή των παιδιών από την τηλεόραση, τα έντυπα και το ίντερνετ μένουν ασχολίαστες και χωρίς υποσημειώσεις, γιατί το ζητούμενο είναι ...να ταυτιστούν τα παιδιά με την ανωμαλία και να βρίσκουν φυσιολογικό πέντε (5) ανήλικοι να βιάζουν ομαδικά μια 16χρονη αλλοδαπή, χωρίς συνέπειες, επειδή οι μπαμπάδες είχαν υψηλές γνωριμίες.
Η λέξη "οικογένεια" και η λέξη "αγάπη" τείνουν να απαγορευτούν στη χώρα που οι παιδόφιλοι, οι πόρνοι και οι κλεπτομανείς ελέγχουν την εξουσία.














Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes