Η μούφα της χρονιάς από τα παπαγαλάκια της Μοσάντ...


Άρχισαν πάλι οι γελοιότητες των ελληνόφωνων παπαγάλων της Μοσάντ. Κατάφεραν και διάβασαν Αντι-Ισραηλινό σύνθημα επάνω σε βαλλιστικούς πυραύλους που εκτόξευσε δοκιμαστικά το ΙΡΑΝ. 

Οι Ιρανοί σύμφωνα με την, χωρίς αποδείξεις και πηγές, γελοία ιστορία που επινόησαν οι περιούσιοι δημοσιογράφοι ...έγραψαν δήθεν επάνω στους πυραύλους... «Το Ισραήλ πρέπει να σβηστεί» (wiped out). Τέτοια γελοιότητα ποτέ δεν θα έγραφαν οι Ιρανοί για τον απλό λόγο του ότι στο Ισραήλ κατοικούν εκατομμύρια μουσουλμάνοι με των οποίων τα δικαιώματα ασχολείται κυρίως το ΙΡΑΝ.
Σχετικό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ.
Παλιότερα είχε κυκλοφορήσει από την «έγκριτη» New York Times μία σκόπιμα παραπλανητική μετάφραση του λόγου του Ιρανού ηγέτη Αχμαντινετζάντ που δήθεν καλούσε «να σβηστεί το Ισραήλ από το χάρτη». 
Η ίδια φράση χρησιμοποιήθηκε και τότε, για την προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ (wiped off the map).
Κι εννοείται ότι όλα τα παπαγαλάκια της Μοσάντ αναπαρήγαγαν τη μούφα ...ως πραγματική είδηση. Μαζί τους κι ο «διανοούμενος» Νίκος Δήμου, σύζυγος Ben Roubi ...που φοβόταν μήπως οι Ιρανοί αποσταθεροποιήσουν τη Μέση Ανατολή... Το ότι το Ισραήλ παρέδιδε όπλα και περιέθαλπτε τους αποκεφαλιστές στη Συρία ...ούτε που το πρόσεξε. 
Ψάχνοντας να βρω το γελοίο και αναληθές άρθρο του Νίκου Δήμου ...έπεσα πάλι στην λίστα των διανοούμενων που προτείνει στους άσχετους αναγνώστες του να... 
Όλα τα «σπάνια πουλιά» της διανόησης του pay roll στη διάθεσή μας.
Μέχρι και οι πράκτορες της Μοσάντ που παριστάνουν τους αναρχικούς πίσω από το Indymedia ...αναφέρονται στον «διανοούμενο» ...ως «κύριο» Νίκο Δήμου γεμάτοι σεβασμό.
Η ιεραρχία βλέπετε παραμένει σεβαστή ...ασχέτως αν εμείς βλέπουμε ...ανθρώπους και κόσμους που φαινομενικά δεν συνδέονται.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes