ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΡΙΑ: Κάποιοι πλήρωσαν αδρά...;


Αφιερώνω στους περήφανους Σύριους τα απόρρητα στοιχεία που ανατρέπουν την «αλήθεια» και αποκαλύπτουν τα ψέματα, και μαζί να δούμε με τι, και ποιους έχουμε να κάνουμε, ποιους προστατεύουν, και ποιους εξυπηρετούν, και τον ρόλο που παίζουν οι κυβερνώντες μας... 

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Επειδή τα σημάδια είναι δυσοίωνα και πολλά, όπως έχω προειδοποιήσει με πλήθος δεδομένων που λαμβάνω καθημερινά από τις πηγές πληροφόρησής μου.
Επειδή έχουμε γίνει σκορποχώρι και ο καθένας ασχολείται με τη δική του «παντιέρα».
Επειδή ως γνωστό γεμίσαμε «magazia» και παραμάγαζα σε κάθε «όροφο» και τις διαβαθμισμένες πληροφορίες να γίνονται «φέιγ βολάν» σε κάθε γωνιά του κόσμου από διάφορους γνωστούς-άγνωστους, άτομα τα οποία αν και κυβερνώντες δεν έχουν σκοπό την προστασία των Ελλήνων, ούτε και την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων της πατρίδας.
ΕΠΕΙΔΗ, για το μόνο που φροντίζουν να προστατεύουν λυσσαλέα οι κυβερνώντες «παλαιοί και νέοι» είναι «η Καρέκλα», οι αλλότριες φιλοδοξίες, τα ιδιοτελή συμφέροντα της βαθιάς τσέπης τους.
Κρίνοντας από την μέχρι σήμερα συμπεριφορά όλων αυτών «γνωστών – αγνώστων» στο πρόσωπό μου, ακόμα και υπό της ιδιότητάς μου ως Πράκτορα της ΕΥΠ στην Τουρκία κα., ανεξάρτητα με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλειά μου, αν και οι πληροφορίες από την δράση μου ήταν πλήθος, και το εθνικό όφελος μεγάλο, δυστυχώς τις «εκμεταλλεύτηκαν» οι dealers ο καθένας για τον δικό του λόγο, με διαφορετικό τρόπο σίγουρα όμως όχι για το Εθνικό Συμφέρον.
ΕΠΕΙΔΗ δεν τους επιτρέπεται να κοροϊδεύουν στο όνομά μας κανέναν φίλο-σύμμαχο της χώρας μας, θα πρέπει να μάθουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους οι κάθε λογής πολιτικάντηδες του Ελλαδιστάν και της «Kommandatur» της κάθε Μέρκελ των άθρησκων.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αποδεδειγμένα, αλλιώς θα συμπεριφερόντουσαν διαφορετικά, τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους, θα είχαν επιλέξει τους αληθινούς συμμάχους της χώρας, θα είχαν πάρει τις αποφάσεις εκείνες που θα λύτρωναν την χώρα μας από τον ευτελισμό της ζητιανιάς, την ταπείνωση του ξεπουλήματος, δεν θα καταταλαιπωρούσαν ούτε θα βίαζαν τους Έλληνες... και το βασικότερο δεν θα πρόδιδαν κανέναν μας.
Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα από την μια να μην τους επιτρέψω να κάνουν άλλα «παιχνίδια» εκμεταλλευόμενοι τίποτα από το δικό μου Έργο «δράσης». Από την άλλη, πράττω ό,τι δεν έκαναν όλοι αυτοί που είχαν καθήκον να κάνουν, ακριβώς όπως θα περιμέναμε να κάναν οι σύμμαχοι-φίλοι, για το καλό μας, εφόσον γνώριζαν ότι κάποιοι μας έβλαψαν. Οπότε, αφιερώνω στους περήφανους Σύριους τα απόρρητα στοιχεία που ανατρέπουν την «αλήθεια» και αποκαλύπτουν τα ψέματα, και μαζί να δούμε με τι, και ποιους έχουμε να κάνουμε, ποιους προστατεύουν, και ποιους εξυπηρετούν, και τον ρόλο που παίζουν οι κυβερνώντες μας. 


Σήμερα, και με βάση τα όσα γνωρίζω, όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται τουλάχιστον στα χέρια της EurActiv, στους συνεργάτες της την STRATFOR (Βλέπε ΕΔΩ) ίσως στους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ Τούρκους της TUSIAD της EurActiv, του δημοσιογράφου Ρουμπάτη, Διοικητή της ΕΥΠ, και κάθε λογής «φιλάνθρωπους» συνεργάτες τους, όπως ο ΣΟΡΟΣ, και εκτιμώνται… ανάλογα…!

Το Ιστορικό σχετικά με τα απόρρητα στοιχεία
Από τον Δεκέμβριο του 2012 σε πόλεις της Συρίας γίνεται χρήση χημικών όπλων (κυρίως οβίδες) με εκατοντάδες αθώα θύματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την σημερινή γενικευμένη σύρραξη μεταξύ πολλών διαφορετικών δυνάμεων, συμφερόντων, και την παρέμβαση της Ρωσίας στη Συρία που έδωσε άμεσα λύση προστασίας, περαιτέρω πολεμικής σύρραξης.
Αυτό που έγινε αιτία για τις αποφάσεις των Ρώσων για άμεση στρατηγική απόφαση και επέμβαση, ήταν η πληροφόρηση που είχαν, με κύριο μέλημα την αποφυγή μελλοντικών περιστατικών, προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης του Προέδρου Bashar al-Assad με χρήση ΧΗΜΙΚΩΝ, θανατώνοντας πολύ περισσότερους από τους εκατοντάδες Σύριους πολίτες, μέχρι εκείνη τη στιγμή, και θα γινόταν η αιτία μιας τουρκικής επέμβασης, που είχε προετοιμαστεί, σε συνεργασία με κρυφούς συμμάχους της τελευταίας.
Με την απόφαση του Προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin και της Κυβέρνησης του Bashar al-Assad αυτό αποτράπηκε, και έτσι το «επιχείρημα» που κάποτε «δούλεψε» άψογα στον ΙΡΑΚ, δεν είχε αιτία για να σταθεί στην Συρία, δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αφού αποφασίστηκε να παραδοθούν τα χημικά της Συρίας για καταστροφή, με την επιστασία του ΟΗΕ, ύστερα από την διμερή Συμφωνία Ρώσων και Αμερικανών, που έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2013.
Στις 27 Σεπτεμβρίου 2013, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το υπ’ αριθμ. 2118 Ψήφισμά του, ολοκλήρωσε την συμφωνία και τις διαδικασίες καταστροφής των Χημικών όπλων της Συρίας.
Την πληροφόρηση των Ρώσων για προβοκάτσια, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένα ηλεκτρονικό αρχείο με άκρως απόρρητο περιεχόμενο που βρέθηκε σε Τουρκικά χέρια, στην Τουρκία, και στην συνέχεια κατέληξε στην χώρα μας, στα χέρια του Ρουμπάτη της ΕΥΠ.
ΉΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ SERVERS ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ» ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BRITAM DEFENCE.

Η εταιρεία BRITAM με έδρα την Αγγλία Marvic House, Bishop’s Road, London, SW6 7AD, United Kingdom και με υποκατάστημα στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ Block # 2B Al Sufouh Rd - Dubai - United Arab Emirates και αλλού διοικείται από πρώην, εν αποστρατεία αρχηγούς της SAS με πολλούς πελάτες στην Μέση Ανατολή αραβικών και Αμερικανικών συμφερόντων.
Ένα από τα εκατοντάδες αρχεία που ήρθαν στην κατοχή μας, ήταν η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL αξιωματούχων της εταιρείας με συνεργάτες της. Ένα από αυτά, είχε ως ΘΕΜΑ την Συρία. Ήταν όντως ένα περίεργο θέμα, μία «επιχειρηματική» πρόταση - Συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνούσε τα «όρια», ακόμα και αυτών που το συζητούσαν, αν και κατά τα γραφόμενα η αγορά τους ήταν «γνώριμη». Όμως το δέλεαρ ήταν μεγάλο, και για αυτό το συζητούσαν, διότι είχαν και τις υψηλές επιβεβαιώσεις, ότι δεν ήταν μόνοι τους, είχαν «πλάτες» και μάλιστα πολύ μεγάλες.

ΕΔΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΩΤΟ - ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ EMAIL
(Όταν έγινε γνωστή η διαρροή κυκλοφόρησαν πολλά EMAIL, σκόπιμα παραποιήθηκαν, αμφισβητήθηκαν. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ).


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ EMAIL ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ICC ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…!Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του επίμαχου EMAIL μαζί με επεξηγήσεις και πλήθος άλλων στοιχείων, και ο νοών… νοείτω…!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα-24 Δεκ.-12 04:57 M.M. 
Ντέιβιντ Γκούλντινγκ  dgoulding@britamdefence.com
Συριακό Θέμα 
Προς 'Φίλιπ Ντόουντι'                                                                                                   

Φιλ,

έχουμε μια νέα προσφορά. Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Οι Καταριανοί προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον.
Θα πρέπει να παραδώσουμε ένα CW* στην Χόμς, ένα σοβιετικό προέλευσης g-κέλυφος** από τη Λιβύη παρόμοιο με αυτό που θα πρέπει να έχει και ο Άσαντ.
Μας θέλουν να αναπτύξουμε το ουκρανικό προσωπικό μας, θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να πραγματοποιηθεί η καταγραφή της σκηνής.
Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια. Η γνώμη σου?

Θερμούς χαιρετισμούς

Ντέιβιντ      

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
*CW = Chemical Weapon / Χημικό Όπλο
** g-κέλυφος = gas shell / Βόμβα Αερίου 

ΣΗΜ.: Η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL χρονικά λαμβάνει χώρα πριν από επιβεβαιωμένο συμβάν ρίψης χημικών στην Συριακή πόλη Χόμς.
Οι περισσότεροι κατηγόρησαν τον Πρόεδρο της Συρίας Bashar al-Assad, κανένας δεν αναζήτησε την αλήθεια σχετικά με την εταιρεία, πολλοί δε βγήκαν και τους προστάτευσαν, ο καθένας για τους λόγους του.
(ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ “ΜΝΕΙΑ”. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΩΝ…)
Αν και υπήρχαν αυτοί που τόλμησαν και βγήκαν να δηλώσουν την αλήθεια, δυστυχώς δεν τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας (γνωστό φαινόμενο των ημερών μας στα ΜΜΕ, όταν κάτι σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα-αλήθειες) ούτε τους δόθηκε «βήμα». Από εκεί που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, το «ύψος» του βήματος ήταν μικρό, με αποτέλεσμα να έχουν μάθει την αλήθεια - δηλ. Καταθέσεις Επιθεωρητών του ΟΗΕ - μόλις μερικές εκατοντάδες άνθρωποι (Βλέπε σχετικά το παρακάτω βίντεο).Με τίτλο «SYRIA Flashback Rebels Used Sarin Nerve Agent: Testimonies To UN Investigators» [Αντικαθεστωτικοί χρησιμοποίησαν χημικά Sarin: Καταθέσεις από Επιθεωρητές του ΟΗΕ].

Οι «πρωταγωνιστές» του θέματος ΣΥΡΙΑ
Ο παρακάτω εικονιζόμενος είναι εκείνος που ερωτάται στο EMAIL για τη γνώμη του. Πρόκειται για τον Άγγλο «Φίλιπ Ντόουντι» Διευθυντή και ενός από τους ιδρυτές της εταιρείας BRITAM DEFENCE, με «πλούσιο» βιογραφικό, μεγάλης στρατιωτικής θητείας, μισθοφορικής προϋπηρεσίας ανά τον κόσμο.                                                                    Μεταξύ πολλών δραστηριοτήτων, ήταν επικεφαλής Ομάδας 16 ανδρών των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων (αμφίβιων) 1989-1991, που έδρασαν στην Αφρική, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Ταϊλάνδη. Αργότερα στο ΙΡΑΚ και μετά, με βάση το ΝΤΟΥΜΠΑΙ, διαχειρίζεται ένα μεγάλο πελατολόγιο σε θέματα ασφάλειας, ειδικότερα στην Μ. Ανατολή, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  

Η ΟΜΑΔΑ - Το Ουκρανικό ΠροσωπικόΈνα ενδεικτικό απόκομμα πελατολογίου με αμοιβές, μαζί και σχετικές συμβάσεις. Στοιχεία, που μιλούν από μόνα τους για το “who is who” της BRITAM DEFENCE, που δραστηριοποιείτε στο ΙΡΑΚ, στην Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, το ΚΑΤΑΡ και αλλού. Το άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα μπορείτε να το βρείτε και σε μορφή PDF


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes