Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ: Τι εστί Μπολσεβικισμός. Το Βιβλίο


Για το τι συνέβη πραγματικά κατά την περίοδο μεγάλων γεγονότων που διαδραματίσθηκαν μαθαίνουμε συνήθως από σύγχρονους ιστορικούς-πράκτορες και ιστορικούς-λογοτέχνες που ξέρουν ότι για να βγάλουν λεφτά πρέπει να τα πουν όπως τα θέλουν οι επικυρίαρχοι. Κι αυτοί που πιστεύουν ότι ξέρουν καλά κάποια θέματα ...σπανίως έχουν διαβάσει τα πρωτότυπα βιβλία της εποχής, τις πραγματικές πηγές.

Όλοι έχουν διαβάσει βιβλία κάποιων νεότερων που έχουν διαβάσει τα βιβλία κάποιων παλαιότερων... Και φυσικά... οι πληροφορίες κλειδιά ...έμειναν εκτός αφήγησης. Μία σειρά ασύνδετων γεγονότων μέσω των οποίων δημιουργείται μία θολή εικόνα για την πραγματικότητα. 
Στημένες επαναστάσεις που πραγματοποιήθηκαν με δίκτυα χιλιάδων πρακτόρων, με χρηματοδότηση πολλών δισεκατομμυρίων ...μας παρουσιάστηκαν ως «αυθόρμητες», «ταξικές» χαοτικές και καταστροφικές κινητοποιήσεις που σε μηδενικό χρόνο μετατράπηκαν σε έναν τέλειο και απίστευτο γραφειοκρατικό μηχανισμό διακυβέρνησης κι αφαίμαξης εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το βιβλίο «Τι εστί ο Μπολσεβικισμός» του Αριστείδη Ανδρόνικου, τέως Διευθυντή του Ελληνικού Προξενείου της Πετρούπολης γράφτηκε το 1925 κι αξίζει να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε από το παρακάτω link. Ειδικά όσοι πιστεύουν στο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς κι αρνούνται να δουν τη σχέση του Κομμουνισμού με τους γνωστούς τοκογλύφους. 
Ειδικά οι αριστεροί που δεν έτυχε ποτέ να ακούσουν το όνομα Alexander Parvus.
Είναι τρομερά διαφωτιστική η οπτική ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα, σε μία εποχή δίχως ίντερνετ και δορυφορική τηλεόραση και που η απόκτηση πληροφόρησης απαιτούσε τεράστια προσπάθεια, κεφάλια και πολύ χρόνο.
Ακόμα κι αν η αφήγηση μπορεί να εμπεριέχει υπερβολές, εμμονές κλπ... αξίζει πραγματικά να κάνετε το «ταξίδι» πίσω στο 1925 μέσα από τα κείμενα του Ανδρόνικου... γιατί όπως και να έχει... η αναφορά και μόνο της λέξης Rothschild σε τυπωμένο βιβλίο... είναι επίτευγμα στον πλανήτη των παντοδύναμων τοκογλύφων. 
Στο βιβλίο του Αριστείδη Ανδρόνικου ...αναφέρονται οι Rothschild τους οποίους είχε προσκυνήσει κι ο Βίσμαρκ. Κι αναφέρεται το παντοδύναμο Εβραϊκό Κεφάλαιο... ο λόγος που οι κλόουν της Ελληνικής Βουλής τρέχουν για προσκύνημα το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης και ψηφίζουν ό,τι τους διατάξουν οι επικυρίαρχοι.



Το πρώτο φύλλο της σειράς
  • Επεξεργάσιμο το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.
  • Το βιβλίο υπάρχει σε μη επεξεργάσιμη μορφή και στην Πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ΑΝΕΜΗ και μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ.
  • Οι 32 συνέχειες που έχουν δημοσιευθεί στον Ελεύθερο Τύπο από 07.02. έως 11.03.1925 και έχουν αναδημοσιευτεί για πρώτη φορά από το ANTIZITRO, είναι οι παρακάτω:
1ο Μέρος               11ο Μέρος               21ο Μέρος               31ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος               22ο Μέρος               32ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος               23ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος               24ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος               25ο Μέρος

6ο Μέρος               16ο Μέρος               26ο Μέρος
7ο Μέρος               17ο Μέρος               27ο Μέρος
8ο Μέρος               18ο Μέρος               28ο Μέρος
9ο Μέρος               19ο Μέρος               29ο Μέρος
10ο Μέρος             20ο Μέρος               30ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes