Μ. Χατζησάββας: «Τι κάνατε το CD που σας έστειλα κα. Εισαγγελέα Ράικου;» [Μέρος Γ']


Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Μανώλης Χατζησάββας για το θέμα του CD το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, ο Υπουργός Πάνος Καμμένος και άλλοι που ενεπλάκησαν, παρείχαν προστασία σε τεράστιου μεγέθους εγκληματική δράση, αποσιώπησαν τα εγκλήματα, προστάτεψαν τους εγκληματίες και «κατέστρεψαν» τα αποδεικτικά στοιχεία, με σκοπό το προσωπικό τους όφελος.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει ο κ. Χατζησάββας στο νέο του άρθρο, οι κρατικοί αυτοί λειτουργεί πρέπει οπωσδήποτε να λογοδοτήσουν στους Έλληνες, διότι το έγκλημα και το άδικο που διέπραξαν σε βάρος της χώρας και ειδικότερα όλων των Ελλήνων είναι τεράστιο.
Η Εισαγγελέας κα. Ράικου και ο Υπουργός κ. Καμμένος, καθώς και άλλοι γνωστοί Εισαγγελείς και Υπουργοί της παραπαίουσας στην διαφθορά χώρας, αποδεδειγμένα γνώριζαν τα πάντα, σύμφωνα με τον κ. Χατζησάββα, καθότι είχαν στα χέρια τους το CD που τους απέστειλε ο ίδιος κι εκείνοι «εξαφάνισαν», ενώ περιείχε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για το μεγαλύτερο Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης με δράση στη χώρα.
Ολόκληρο το άρθρο μαζί με τα νέα στοιχεία της υπόθεσης μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.


Πηγή: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes