7,1 εκατομμύρια ευρώ μας κοστίζουν οι «συμβουλές» των Rothschild κ.λπ.


7,1 εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν οι «συμβουλές» των Rothschild κ.λπ. ...προκειμένου να ξεπουλήσουν το Σύμπαν για πενταροδεκάρες ...σε θυγατρικές των Rothschild. 



Πηγή: protothema.gr
Για το πως στήνεται η δουλειά ...διαβάζουμε εδώ χαρακτηριστικά από την "efsyn" (ΑΖ: άρθρο που αναδημοσιεύσαμε στις 3 Ιουλίου 2016) ότι και η Θάτσερ ανέβηκε στην εξουσία από τους Rothschild κι αυτοί διόρισε δικούς τους ανθρώπους στην κυβέρνηση, για να κυλήσουν όλα ομαλά. Γι' αυτό δεν ακούμε ούτε μία κακή κουβέντα για την θανούσα Σιδηρά Κυρία. Διαβάζουμε ότι η «κουλτούρα» των ιδιωτικοποιήσεων επιβλήθηκε από τους Rothschild (δεν ήταν τυχαία στη διοίκηση του London School of Economics όπου σπούδασαν και παπαγαλίζουν το ίδιο ποίημα οι τενεκέδες και πράκτορες Έλληνες οικονομολόγοι...

Πηγή: efsyn.gr
Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει: 
[…] Ο όμιλος Rothschild έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας ''κουλτούρας ιδιωτικοποιήσεων'' στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη.

»Η Θάτσερ διατηρούσε στενούς δεσμούς με τους τραπεζίτες της Rothschild προτού ακόμη ανέλθει στην εξουσία. Λόγω αυτών των στενών δεσμών, κρατικές θέσεις και συμβουλευτικοί ρόλοι καίριας σημασίας συχνά ανετίθεντο σε ανθρώπους της Rothschild.




Ολόκληρο το άρθρο "Ιδιωτικοποιώντας τις ιδιωτικοποιήσεις" μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes