Σκουρλέτης: «Απαξιώνουν τη ΔΕΗ για να την ξεπουλήσουν»


Ο Σκουρλέτης, ένας εν ενεργεία Υπουργός, σκούζει και διαμαρτύρεται για τα κακουργήματα που λαμβάνουν χώρα κατά το ξεπούλημα της ΔΕΗ ...αλλά η υπόλοιπη επαναστατική κυβέρνηση κι ο Τσίπρας σφυρίζουν αδιάφορα κι ακόμα πιο αδιάφορη η Δικαιοσύνη που θα έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει ανακρίσεις ...ως "ανεξάρτητη" εξουσία. Ανεξάρτητη από εμάς, αλλά πολύ εξαρτημένη από τα ξένα συμφέροντα... βλέπε Rothschild, Soros κλπ.



Στην εκτίμηση ότι η πώληση της ΔΕΗ σε συγκεκριμένο χρόνο αποτελεί «παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα» προέβη ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τους δανειστές ότι απαξιώνουν τη ΔΕΗ επειδή θέλουν να την ξεπουλήσουν και σημείωσε ότι πάντα επί μνημονίου υπήρχε η προσπάθεια να υποτιμηθεί η αξία της περιουσίας της και κάποιοι να κερδίσουν.
«Αγωνιζόμαστε για τον δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης ηλεκτρισμού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και εξήγησε ότι οι κινήσεις στις οποίες είναι αναγκασμένη να προχωρά η κυβέρνηση γίνονται υπό καθεστώς πολιτικής ήττας, η οποία επισφραγίστηκε με την συμφωνία του καλοκαιριού του 2015.
Δήλωσε δε ότι πρέπει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο μπροστά στις απαιτήσεις των δανειστών, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπονομεύει αυτό το εθνικό μέτωπο.
Παραδέχθηκε ότι «είναι μεγάλη αδικία» οι υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος, αλλά όπως εξήγησε, όταν η κυβέρνηση παρέλαβε τη ΔΕΗ ήταν φορτωμένη με 5 δις δάνεια.
Για τη διαπραγμάτευση κατηγόρησε τον Σόιμπλε και το ΔΝΤ ότι θέλουν να την τραβήξουν για να φέρουν στα όρια τη χώρα, ενώ εκτίμησε ότι σχετικά σύντομα θα κλείσει η αξιολόγηση.
Πηγή: imerisia.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes