Όπου βάζουν πόδι οι Rothschild στη Ρωσία, μπαίνει άμεσα θέμα άρσης των κυρώσεων


Σ' ένα παλιότερο άρθρο του Forbes διαβάζουμε για τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Putin με διάφορους ηγέτες κι εύκολα διαπιστώνουμε την «κατάρα» που έπεφτε στο κεφάλι αυτών των ηγετών που τολμούσαν να συνεργαστούν με τον Putin.

Berlusconi, Gaddafi, Chavez κλπ. Μόλις πριν λίγες μέρες οι κυρώσεις που επέβαλλε η Δύση στη Ρωσία σε συνδυασμό με τις σκόπιμα χαμηλές τιμές του Πετρελαίου στις αγορές ...ανάγκασαν τον Putin να πουλήσει ένα τεράστιο ποσοστό μετοχών της Κρατικής Rosneft ...στην «Ελβετική» εταιρία Glencore, που ελέγχεται από τους Rothschild και στο Κατάρ... δηλαδή στους χρηματοδότες της ISIS στη Συρία. Κι όπως ξέρουν με μοναδικό τρόπο οι Rothschild να παριστάνουν τους επενδυτές με τα λεφτά του κοσμάκη... χωρίς να ρισκάρουν τα δικά τους, φρόντισαν ώστε τα δισεκατομμύρια που απαιτούσε η αγορά του 19,5% των μετοχών της πετρελαϊκής... να παρθούν με δάνειο από Ιταλική Τράπεζα. 
Η ROSNEFT και η GAZPROM επειδή ακριβώς είναι υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Κυβέρνησης, είναι στη λίστα των εταιριών που υπόκεινται σε κυρώσεις από τους πεφωτισμένους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς!
Μόλις έβαλαν πόδι στη Rosneft οι Rothschild ...κατευθείαν μπήκε στο τραπέζι... η άρση των κυρώσεων.
Η Glencore είναι μία εταιρία με ΔΙΠΛΑΣΙΟ τζίρο από αυτόν της Microsoft ...αλλά δεν χρειάζεται να τη γνωρίζουμε, όπως δεν χρειάζεται και δεν μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδας, με νόμο ψηφισμένο από την Ελληνική Βουλή.

Οι πηγές μας:


Πηγή: forbes.com

Πηγή: cnbc.com

Πηγή: reuters.com

Πηγή: twitter.com/OmarAslamLugo

Πηγή: bloomberg.com

Πηγή: oilprice.com

Πηγή: ft.com

Πηγή: thejc.com

Πηγή: reuters.com

Πηγή: telegraph.co.uk

Πηγή: ft.com




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes