Προσοχή! Σαρώνει στο διαδίκτυο η ΨΕΥΤΙΚΗ «είδηση» της αφαίρεσης οργάνων

Τελευταία Ενημέρωση: 14.05.2017 - 19:01
Πρώτη Δημοσίευση: 14.05.2017 - 17:17



Τα εγκλήματα της πεφωτισμένης Δύσης και του Σιωνισμού ...δεν λογίζονται εγκλήματα αλλά ...απόδοση δικαίου. Κι αντί τα θύματα της ελίτ να διαδίδουν ΑΥΤΑ τα γεγονότα ...σπεύδουν να διαδώσουν με την ταχύτητα του φωτός ...συστημική προπαγάνδα και ψευδείς ειδήσεις. 



Πηγή: real.gr
Πηγή: nytimes.com

Πηγή: newsweek.com
Ακόμα και το "ΠΟΝΤΙΚΙ" αναδημοσιεύει την ψεύτικη είδηση ως αληθινή, για να πάρει επισκέπτες στη σελίδα, αλλά και γιατί βολεύει γενικότερα το σύστημα η κατασυκοφάντηση των Τούρκων με τελικό στόχο τον Ερντογάν. 


Πηγή: topontiki.gr
Το γνήσιο video ανέβηκε στο Al Jazeera τον Δεκέμβρη του 2015: 




Αφορά βομβαρδισμό στη Συρία και σε περιοχή που ελέγχεται από φιλοδυτικούς πολεμιστές και τα πλάνα είναι από κάποιο νοσοκομείο. Εκτός τα δυο νεκρά παιδάκια σε σακούλες τα υπόλοιπα πλάνα αφορούν την προετοιμασία ενός μωρού να του βγάλουν ακτινογραφία. Φαίνεται ξεκάθαρα η φωτογραφική πλάκα που που του βάζουν κάτω από την πλάτη και δεν υπάρχει τίποτα σοκαριστικό σ' όλο το video.
Σοκαριστική είναι μόνο η αθλιότητα των ιστοσελίδων και του Χειλαδάκη που ως ειδικός τουρκο-μπουρδολόγος ...δεν ξέρει να ξεχωρίζει ακόμα τα Τουρκικά από τα Αραβικά. Σοκαριστική και η άγνοια αλλά και η αδυναμία των ανθρώπων να διασταυρώσουν μία πληροφορία, να κρίνουν την πηγή της προέλευσης και να καταλάβουν ποιοι τους εμπαίζουν και για ποιον σκοπό. 
Και τελικά σκέφτομαι ότι ο μόνος λόγος που δεν βλέπουμε να γίνονται λιθοβολισμοί και στην προοδευμένη Δύση ...είναι γιατί το απαγορεύει αυστηρά ο νόμος.Αν δεν το απαγόρευε ο νόμος ...όλοι οι άνθρωποι θα ήταν έτοιμοι να μετατραπούν σε όχλο και να λιθοβολίσουν οτιδήποτε κι οποιονδήποτε θα πίστευαν ότι τους απειλεί ακόμα και στην πιο σύγχρονη κοινωνία.
Δείτε το video από την πηγή του, το οποίο επειδή δεν έχει δυνατότητα μεταφοράς το ανεβάσαμε στο youtube και είναι το ακόλουθο:



Αν όλοι οι πράκτορες αισθάνονται ανώτεροι από εμάς και διαφωτιστές ημών των "γελοίων", είναι γιατί η βλακεία σαρώνει στους κύκλους των απλών ανθρώπων. Παρασύρονται πανεύκολα και καταλήγουμε στο τραγικό και παράδοξο γεγονός τα θύματα να έχουν άδικο και οι θύτες, οι πράκτορες των δολοφόνων της ελίτ, να έχουν δίκιο... 
8.500 κοινοποιήσεις μόνο από το γελοίο PRONEWS ...η ψεύτικη είδηση ...με το βίντεο που αφορά δήθεν αφαίρεση οργάνων...
Πηγή: pronews.gr

Πηγή: kar.org.gr
Το βίντεο καθώς και όλες τις λεπτομερείς έρευνες, στοιχεία και αποδείξεις για την διασπορά ψευδών ειδήσεων σε ό,τι αφορά στα "σφαγεία παιδιών" για το εμπόριο οργάνων στη Τουρκία μπορείτε να βρείτε στο χθεσινό μας άρθρο:
Πηγή: antizitro



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes