Βιάζονται να βαπτίσουν οδό ...Μητσοτάκη...

Σπεύδουν να ηρωοποιήσουν τον Μητσοτάκη για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη και την πελατεία του οι πολιτικοί του κληρονόμοι. Θα μοστράρουν τις selfie που έβγαλαν δίπλα στον τραμπάκουλα για να παίρνουν ψήφους και να υπόσχονται ρουσφέτια κι εξυπηρετήσεις. Να έχουν και την εύνοια από τους γόνους του «ευεργέτη».

Εκλογές έρχονται, οι τοκογλύφοι θα σπρώξουν τον Κυριάκο και μία θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ...θα σημάνει πολύ κι εύκολο χρήμα.

--------------------------

Τα... δόντια της προς τον Δήμο Ηρακλείου δείχνει η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για κωλυσιεργία σε σχέση με την ονοματοδοσία δρόμου προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τα βέλη της ΝΟΔΕ στρέφονται κυρίως κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (και στελέχους της ΝΔ) Γρηγόρη Πασπάτη.  

«Η ΝΔ εκφράζει την απογοήτευσή της γιατί το θέμα δεν περιλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:  

Η ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, εμφανίζει στο θέμα υπ’ αριθ. 15 «Ονοματοθεσία οδών και πλατειών του Δ. Ηρακλείου». 

Από τις 14 Ιουνίου, έχουμε καταθέσει αίτημα, όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του ν. Ηρακλείου, πλην ελαχίστων, όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, για την ονοματοδοσία κεντρικού δρόμου της πόλης του Ηρακλείου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Επειδή το αίτημά μας κατατέθηκε ενάμιση μήνα πριν, μας ικανοποίησε, προς στιγμήν, το γεγονός νομίζοντας ότι θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όμως, με έκπληξη ενημερωθήκαμε, στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση που απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, σήμερα το πρωί, προς τον Δήμαρχο κ. Β. Λαμπρινό και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρ. Πασπάτη, ότι δεν περιλαμβάνεται το ανωτέρω θέμα στη σημερινή συνεδρίαση και ότι ακόμη εξετάζεται…

Να σημειωθεί ότι, όλο αυτό το διάστημα, ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής προς τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου και όσους υπέγραψαν το ανωτέρω αίτημα.  

Την ίδια στιγμή, όμοροι Δήμοι, όπως ο Δήμος Μαλεβιζίου, με δική τους μάλιστα πρωτοβουλία, χωρίς κανένα αίτημα στελεχών μας, χωρίς καμία καθυστέρηση, έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με εισήγηση του ίδιου του Δημάρχου, πήρε θετική απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στη συνέχεια πήρε απόφαση το τοπικό Συμβούλιο Γαζίου και απομένει το υπηρεσιακό μέρος της διαδικασίας, ώστε να ολοκληρωθεί η ονοματοδοσία του παραλιακού περιφερειακού δρόμου, που  περνά μπροστά από το Παγκρήτιο στάδιο έως και το Γάζι, σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Αντίστοιχες ενέργειες έχουν κάνει και πολλοί Δήμοι σε διάφορα μέρη της χώρας. 

Επειδή η κωλυσιεργία και ο τρόπος διαχείρισης της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου αποτελεί ένδειξη αδιαφορίας, παρακαλούμε το Δήμο Ηρακλείου να φέρει άμεσα το θέμα στο επόμενο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο και με εισήγησή του να προτείνει την ονομασία της περιφερειακής παραλιακής λεωφόρου της πόλης μας, που αποτελεί συνέχεια αυτής που πήρε ήδη απόφαση ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση είναι προσβλητική προς τα στελέχη που υπέγραψαν το σχετικό αίτημα, καθώς και τα δεκάδες άλλα στελέχη του κόμματός μας που συντάχθηκαν με αυτό στη συνέχεια, αλλά κυρίως για τη μνήμη του τελευταίου μεγάλου πολιτικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Πηγή: efsyn.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes