Ο ΑΚΥΡΟΣ θρησκευτικός γάμος του «Πρίγκιπα» Παύλου,και ο νόμιμος πολιτικός που πέρασε στα «ψιλά» [Βίντεο]

Επειδή πολλοί σκανδαλίστηκαν και προβληματίστηκαν με τα κίνητρα του θρησκευτικού γάμου Ρουβά-Ζυγούλη, ήρθε η ώρα να  γράψουμε για τον ΑΚΥΡΟ (;) θρησκευτικό γάμο του Παύλου με την Μαρί Σαντάλ προς χάριν πολιτικών σκοπιμοτήτων και δημοσίων σχέσεων.

Της Αικατερίνης Παπαδοπούλου


Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε απόκομμα από τα «ψιλά» της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» της 10 Αυγούστου 1995, όπου αναφέρεται σε είδηση του ΑΠΕ (Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων) από την Μελβούρνη, ότι ο Παύλος, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, με πολιτικό γάμο την Μαρί Σαντάλ, διότι ο πρώτος τους γάμος σε ορθόδοξη εκκλησία κρίθηκε άκυρος. Το εν λόγω δημοσίευμα μπορεί να αποκρυπτογραφεί τα εξής τινά:
  1. Ο γάμος τους ήταν στην πραγματικότητα ανυπόστατος και όχι άκυρος διότι τελέστηκε θρησκευτικός γάμος δόγματος ή θρησκεύματος άσχετου και προς τους δύο μελλονύμφους. Είναι η μόνη λογική εξήγηση με βάση τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας γάμος κρίνεται ως ελαττωματικός. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάστε στο άρθρο "Ελαττωματικός Γάμος" της δικηγόρου Αντωνίας Π. Γουγούτσα στην ιστοσελίδα Local Finder της 28/7/2016.
  2. Είναι μαθηματικά αδύνατο δύο τόσο ισχυρές οικογένειες που διαθέτουν επιτελεία νομικών και λοιπών συμβούλων, να τελέσουν έναν πανάκριβο γάμο, να εκτεθούν δημόσια και εν τέλει να αυτός να ακυρωθεί. 
  3. Είναι επίσης μαθηματικά αδύνατο αυτή η «ασήμαντη» λεπτομέρεια του διαφορετικού θρησκεύματος να μην ήταν εις γνώσιν των ιερωμένων του καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, πριν την τέλεση του γάμου, καθόσον είναι και οι ίδιοι υποχρεωμένοι να ελέγξουν εάν ένα μελλόνυμφο ζεύγος πληρεί τις προϋποθέσεις γι' αυτόν.
  4. Αλήθεια, ποιοι ήταν οι δήθεν «αξιωματούχοι» που διαπίστωσαν πως ο πρώτος, ορθόδοξος χριστιανικός γάμος ήταν άκυρος; Μήπως στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν καν αντιδράσεις, διότι πολύ απλά όλα  ήταν έτσι σκηνοθετημένα από την αρχή;
  5. Συνεπώς  τα ορθόδοξα βαφτίσια τόσο του Παύλου όσο και της Μαρί Σαντάλ έγιναν για τα μάτια του κόσμου, διότι στην πραγματικότητα είναι άλλου θρησκεύματος και φυσικά όλοι υποψιαζόμαστε ποιο είναι αυτό.
Συμπέρασμα: Ο Παύλος τέλεσε αυτόν τον άκυρο ορθόδοξο χριστιανικό γάμο για να ρίξει στάχτη στα μάτια των βασιλοφρόνων και λοιπών Ελλήνων, διότι μπορεί μεν με το δημοψήφισμα του 1974 να καταργήθηκε η βασιλεία στην Ελλάδα, όμως τόσο ο ίδιος, όσο και η λοιπή οικογένειά του έχουν πολλαπλής φύσεως συμφέροντα να διατηρούν επαφές με την Ελλάδα.

Όπου και να ψάξει κανείς, δεν πρόκειται να βρει πουθενά στο διαδίκτυο ότι ο θρησκευτικός γάμος ακυρώθηκε κι ότι έξι εβδομάδες αργότερα τελέστηκε πολιτικός γάμος στην Αυστραλία. 

Τα μόνα στοιχεία που μπορείτε να διαβάσετε σε πληθώρα είναι τα εξής: «Το 1995, η Μαρί-Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Παύλο της Ελλάδος. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία". Ο γάμος της με τον πρίγκηπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄».Επίσης αυτό που φρόντισαν κάποιοι να αφανίσουν από το διαδίκτυο είναι η εβραϊκή καταγωγή του πατέρα της Μαρί Σαντάλ. 

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, ο Robert Warren Miller, που γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1933, ο πάμπλουτος συμπέθερος του «Έλληνα» τέως βασιλιά, είναι ΕΒΡΑΙΟΣ Ασκεναζίμ στην καταγωγή. Ενώ πιο «περιούσιος» δεν μπορεί να γίνει, τα τελευταία χρόνια καταβάλλονται ιδιαίτερες προσπάθειες να αποκρυφτεί αυτή η «ιδιαίτερη» καταγωγή. Στις νεώτερες εκδόσεις της Βικιπαίδειας, απαλείφθηκε η αναφορά στους Εβραίους Ασκεναζίμ. 


Πηγή: web.archive.org
Αν λοιπόν αληθεύει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ, τότε αυτό σημαίνει ότι οι πατριδέμποροι και πατριδοκάπηλοι προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους δεν διστάζουν ακόμη και να προβούν στην σκηνοθεσία γάμων και βαφτίσεων... προκειμένου να φανούν ηθικοί, εθιμικοί και καθώς πρέπει στις αφελείς λαϊκές μάζες...Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes