Πολιτικό Σύστημα: «Διαφωτιστείτε και να είστε φορολογικά συνεπείς»

Ασταμάτητος εντατικός «διαφωτισμός»... Μέχρι να γίνουν όλοι πόρνοι και πόρνες. Να ασχολούνται με το «τέτοιο» τους και με τον πισινό τους κι όχι με τους προδότες της κυβέρνησης και φυσικά να πληρώνουν με συνέπεια τους φόρους τους.

Πηγή: newsbomb.gr

Το μοναδικό θανάσιμο αμάρτημα είναι να μην πληρώσεις τον τοκογλύφο Shylock. Από τον Θεό θα γλιτώσεις ...από τον τοκογλύφο ποτέ.

Και θα ακούσεις κάποιους χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους με offshore ...να θλίβονται για τα προβλήματα που προκαλούνται από τη φοροδιαφυγή ...και πόσα χρήματα χάνει το κράτος ...από τη φοροδιαφυγή κ.λπ. - κ.λπ.

Πηγή: newsbomb.gr

Λες και αν όλοι οι πολίτες πλήρωναν όλους τους παράνομους φόρους που μας έχουν επιβληθεί ...θα έπαυαν ξαφνικά να μας κυβερνούν φιλάργυροι μαφιόζοι, κλεπτομανείς και προδότες πολιτικοί.

Πηγή: protothema.gr

Θα σταματούσαν να μας φορτώνουν εικονικά δάνεια και εικονικά τιμολόγια για ανύπαρκτα έργα, ανύπαρκτα υποβρύχια κι ανύπαρκτα C4I, από τα οποία έφαγαν όλοι οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι.

Πηγή: dimokratianews.gr

Θα έπαυαν αυτοστιγμεί να αναρριχώνται στην εξουσία οι πιο αδίστακτοι πολιτικοί ...και ξαφνικά θα μας κυβερνούν μόνο τίμιοι, ανιδιοτελείς κι ηθικοί άνθρωποι ...ενώ πεταλουδίτσες θα πετούσαν παντού ολόγυρά μας...




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes