Όταν η επιστήμη ξεφτιλίζεται για τα φράγκα

Τι μας λένε τώρα οι φωστήρες της Νέας Τάξης; Ότι τα παιδιά κάνουν κακό... και στα οικονομικά και στα σεξουαλικά μας! Και κάποιοι θα θεωρήσουν αυτές τις μπούρδες ...σοβαρά συμπεράσματα. Βλέπετε, δεν μας βλάπτουν οι τοκογλύφοι που ρούφηξαν το αίμα του κοσμάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Πόσα δισεκατομμύρια πληρώνουμε σε ΤΟΚΟΥΣ για δάνεια που πήραν χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουν; Κανένας δεν θα μας πει ποτέ ...για ευνόητους λόγους.

Δεν μας βλάπτουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και τα κυκλώματά τους που αδειάζουν τα Δημόσια Ταμεία, δεν μας βλάπτει η συνεχής ενασχόληση με τα γεννητικά μας όργανα... αλλά μας βλάπτει η κορυφαία φυσική λειτουργία της αναπαραγωγής ...ο μοναδικός λόγος ύπαρξης ενός έμβιου όντος. 

Το μοναδικό μας καθήκον απέναντι στη φύση είναι να αναπαραχθούμε. Με αυτόν τον σκοπό έχουν προγραμματιστεί τα πάντα στη φύση. Από το τελευταίο κι αόρατο στο μάτι κύτταρο μέχρι τη γαλάζια φάλαινα μήκους 30 μέτρων ...η αναπαραγωγή είναι το σημαντικότερο επίτευγμά τους. Αν αφαιρέσεις την ικανότητα αναπαραγωγής από ένα ζώο το μόνο που του μένει να κάνει είναι να τρώει και να αφοδεύει, κάτι από το οποίο η φύση ως σύνολο δεν έχει κανένα απολύτως όφελος. 

Αν ο άνθρωπος εξελίχθηκε σ' αυτό που είναι τώρα ...είναι γιατί ακριβώς δεν σταμάτησε να αναπαράγεται, να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Αντί όμως ο άνθρωπος να ξεφορτωθεί τα ανθρωποειδή παράσιτα που του πίνουν το αίμα... φτάσαμε στο σημείο ...τα παράσιτα να θέλουν να ξεφορτωθούν τα θύματά τους, για να μην απειληθεί η δική τους παντοδυναμία. 

Με λίγα λόγια... για τους φιλάργυρους, ψυχανώμαλους επιστήμονες και τους χορηγούς τους ...είναι ΠΙΟ σημαντικά τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και τα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ μας ...από το να φέρουμε στη ζωή ένα παιδί.

Άλλωστε οι τοκογλύφοι σε λίγο καιρό θα μας έχουν πάρει και τους μισθούς και τα σπίτια και θα πεθαίνουμε οι ίδιοι από την πείνα, όπως έκαναν πολλές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2000 χρόνων... Μόνο που πλέον ...δεν θα μπορεί κανένας να τους εκδιώξει όπως παλιά και κανένας δεν θα μπορεί να απαγορεύσει με νόμο την τοκογλυφία. Ελέγχουν πλέον τις περισσότερες κυβερνήσεις κι αυτές όχι μόνο δεν περιορίζουν την αυθαιρεσία των τοκογλύφων αλλά τους καθιστούν μονοπωλιακούς ρυθμιστές της ζωής των πολιτών, υποχρεώνοντας τους πολίτες να συναλλάσσονται με χρήμα που εκδίδουν ιδιώτες τοκογλύφοι σε οργανισμούς που ελέγχουν ιδιώτες τοκογλύφοι. 

Γι' αυτό παρέμεινε μυστικό από τον λαό για 90 χρόνια ...από ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής, ότι η Τράπεζα της Ελλάδας είναι μία ιδιωτική ΑΕ, στην οποία το κράτος δεν έχει κανέναν λόγο κι επιρροή. Μόλις το 2011 ...το έμαθαν ελάχιστοι Έλληνες ...από ντοκιμαντέρ του Βαξεβάνη ...κι ακόμα λιγότεροι κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό. 



Στο Youtube το ντοκιμαντέρ αυτό το είδαν μόλις 47.200 άνθρωποι... ενώ ένα κοριτσάκι από την Έδεσσα που γύρισε ένα βιντεάκι στο παιδικό της δωμάτιο το είδαν... 814.000 άνθρωποι.



Η σαχλαμάρα έγινε το κύριο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης ύπαρξης. Κι οι επόμενες γενιές έχουν ανάγει την ηλιθιότητα σε μέγιστη αξία και απόλυτο σκοπό ζωής.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes