Η Βουλγαρία μπορεί να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ


Ακόμα και οι Βούλγαροι καταλαβαίνουν τι μπορεί να συμβεί στη χώρα τους… υπηρετώντας το ΝΑΤΟ και την Αυτοκρατορία των τοκογλύφων… και πως μπορεί να πληρώσουν αυτοί για να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα.

Στην Ελλάδα παρά την ασταμάτητη αιματοχυσία που μας επέβαλλαν οι Δυτικοί για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα …δεν μπορούμε ακόμα να διαχωρίσουμε πότε πολεμάμε για την Ελλάδα και πότε για τους τοκογλύφους. Και τους μόνους τους οποίους συμφέρει να μην διακρίνουμε τα δικά μας συμφέροντα από αυτά των τοκογλύφων …είναι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι.


«Η κατάσταση στον κόσμο αναπτύσσεται αρκετά δυναμικά, μπορεί να επιβληθεί στα κράτη να προβούν σε πολύ απότομες και γρήγορες αλλαγές πολιτικής», δήλωσε ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ, σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση στη Συρία»

«Η Βουλγαρία μπορεί να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου (των δύο υπερδυνάμεων) και δεν θα συμμετέχει στις διαμάχες.

Η κατάσταση στον κόσμο εξελίσσεται πολύ δυναμικά, ίσως χρειασθεί να αναλάβουν τα κράτη μια απότομη και γρήγορη αλλαγή στην πολιτική τους», είπε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, όπως σημειώνει το ‘infomax.mk’ επικαλούμενο τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση στη Συρία.

«Στην προκείμενη κατάσταση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για περισσότερα από 30 κράτη του ΝΑΤΟ να τεθούν σε ομηρία εξαιτίας διαφορών, με τις οποίες δεν έχουν τίποτε κοινό.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να λεχθεί ότι είναι εύλογο να εγκαταλείψουμε το ΝΑΤΟ και να επιδιώξουμε την ουδετερότητα. Αντίθετα, η Βουλγαρία μπορεί να γίνει στόχος βομβαρδισμού, χωρίς να έχει καμία ενοχή. Ακριβώς επειδή καθοδηγούμεθα ως ‘Σύμμαχοι’. Αυτό θεωρείται παράλογο και απαράδεκτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας.

«Σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου, σίγουρα θα το εξετάσουμε περαιτέρω, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη δημιουργήσει διάφορες μικρές βάσεις και «κέντρα διοίκησης» σε όλον τον κόσμο. Ο μόνος στόχος τους είναι να απομακρύνουν τους ρωσικούς πυραύλους από την επικράτειά τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη συμφωνία ένταξης στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει νόμιμο δικαίωμα να εκτοξεύσει πύραυλο κατά του εδάφους μας», εξήγησε ο Βούλγαρος Πρόεδρος.

(Στοιχεία από infomax.mk)

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes