Πώς είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι ο Πούτιν που «χτυπάμε» θα μας βοηθήσει;


Υπάρχουν κι αυτοί που πίστεψαν ότι ο Πούτιν, εναντίον του οποίου η Ελλάδα ασκεί κυρώσεις …θα ζητήσει από τον Ερντογάν, αυτόν που οι Έλληνες πολιτικοί αποκαλούν τρελό και σουλτάνο και που παρέχουν άσυλο σε αυτούς που πήγαν να τον σκοτώσουν, να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες αξιωματικούς. Μιλάμε για μεγάλη σχιζοφρένεια. Περιμένουμε να δείξουν ενδιαφέρον …αυτοί που εμείς χτυπάμε με ό,τι όπλα έχουμε στη διάθεσή μας.

Η Ελλάδα, δηλαδή οι πράκτορες της κυβέρνησης και της Δημοσιογραφίας, επιτίθεται σταθερά εναντίον της Ρωσίας του Πούτιν και της Τουρκίας του Ερντογάν …γνωρίζοντας ότι αυτό θα το πληρώσουν κάποιοι …και ειδικά αυτοί που βρίσκονται στις Τουρκικές Φυλακές… Το μόνο που τους νοιάζει είναι να υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά.

Άλλωστε είναι οι ίδιοι, που για να τύχουν της εύνοιας των ξένων τοκογλύφων, κατέστρεψαν την οικονομία και τους μισούς Έλληνες. Περιμένει κανείς από αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους να νοιαστούν για δύο μπατίρηδες αξιωματικούς, που αγωνιούν στις Τουρκικές Φυλακές;

Αυτοί που τσέπωναν εκατομμύρια σε μίζες …εκμεταλλευόμενοι τον θάνατο τριών (3) άλλων αξιωματικών στα Ίμια; Αυτοί που προκάλεσαν χιλιάδες αυτοκτονίες …ενδιαφέρονται για τις δικές μας ζωές πιστεύετε;

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν και μας σκοτώνουν …είναι εχθροί και του Πούτιν και του Ερντογάν και του Ρουχανί και του Μαδούρο.

Οι συγκεκριμένοι ηγέτες έχουν οικονομικές και στρατηγικές αλληλεξαρτήσεις και η Ελλάδα είναι στο στρατόπεδο των αντιπάλων τους και τους προκαλεί ζημιά, με όποιον τρόπο μπορεί.

Η Ελλάδα συνυπέγραψε χωρίς αντιρρήσεις …κυρώσεις εναντίον της Συρίας, εναντίον της Ρωσίας, εναντίον του Ιράν κι εναντίον της Βενεζουέλας… και δεν δίστασε να προστατεύσει Τούρκους πραξικοπηματίες …που ευθύνονται για τον θάνατο 290 ανθρώπων.

Δεν δίστασε να παρέχει κάλυψη σε Κούρδους τρομοκράτες που έριχναν ρουκέτες στο κέντρο της Άγκυρας.

Η Ελλάδα είναι με τις ύαινες της Δύσης… και δεν χαίρει κανέναν σεβασμό από τους συγκεκριμένους ηγέτες, που η Δύση προσπαθεί να ανατρέψει.

  • Χαιρόντουσαν οι Έλληνες με την μαϊμού-επανάσταση της Πλατείας Ταξίμ.

  • Χαιρόντουσαν με την πιθανότητα διαμελισμού της Τουρκίας.

  • Χαιρόντουσαν με το πραξικόπημα και την απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν.
Με ποια λογική …ο Ερντογάν θα πρέπει να δείξει καλό χαρακτήρα σ’ αυτούς τους Έλληνες;

Όποιος θεωρεί χρήσιμο να επιβιώσει ο Πούτιν, πρέπει να υποστηρίζει και τους φίλους του Πούτιν.

Όσο ο Άσαντ, ο Ερντογάν, ο Ρουχανί κι ο Μαδούρο στέκονται όρθιοι… τόσο πιο εύκολα και ο Πούτιν θα παραμείνει στην εξουσία… γιατί δημιουργούν όλοι μαζί έναν νέο πόλο ενεργειακής, οικονομικής και στρατιωτικής ισχύος …που η Δύση θέλει να διαλύσει.

Η «Ελληνική» κυβέρνηση που αποτελείται από πράκτορες της Δύσης… είναι σταθερά απέναντι σε όλους αυτούς… οπότε ας μην περιμένουμε να μας κάνει χάρη …κανένας από αυτούς.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι …με την ψήφο τους, έριξαν από την κυβέρνηση τον κουμπάρο του Ερντογάν κι ανέβασαν αυτούς που ακύρωσαν τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη …γιατί απλά άκουσαν την φράση «Λεφτά υπάρχουν!».

Μια σκόπιμα γενικόλογη φράση που δεν τους εξασφάλιζε την εξέλιξη …δηλαδή το αν θα μοιράσει νέα λεφτά ή θα αρπάξει ό,τι βρει στις τσέπες μας…

Και φυσικά συνέβη το δεύτερο.

Και στο ίδιο μοτίβο, οι Έλληνες συνέχισαν να ψηφίζουν όποιον τους έταζε λεφτά κι όχι με γνώμονα το συμφέρον της χώρας γενικότερα.

Σήμερα ο Ερντογάν βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον Πούτιν κι ο Πούτιν έχει κάθε λόγο να τον βοηθήσει να παραμείνει στην εξουσία.

Δύο μεγάλες χώρες, που αποτελούν μετρήσιμο αντίπαλο για τη Δύση. Ο Πούτιν υπερασπίστηκε τον Άσαντ, που το Ισραήλ ήθελε να καταστρέψει και ο Ερντογάν υπερασπίζεται τους Παλαιστίνιους (έστω και επικοινωνιακά), που επίσης το Ισραήλ θέλει να αφανίσει. Το Ιράν, επίσης βρίσκεται απέναντι στο Ισραήλ και ο Μαδούρο είναι στοχοποιημένος, επίσης από ΗΠΑ και Ε.Ε.

Δεν είναι οι θρησκείες που έφεραν κοντά αυτές τις χώρες, αλλά τα βραχυπρόθεσμα και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά τους.

Ο «Ισλαμιστής» Ερντογάν συνεργάζεται μια χαρά με τον «Ορθόδοξο» Πούτιν και τους μουλάδες του Ιράν… γιατί βλέπουν μακριά. Το ίδιο και οι λαοί τους…

Δεν θα την πατούσαν και δεν θα ψήφιζαν έναν κλόουν, που θα τους υποσχόταν παροχές …όπως έκαναν στην Ελλάδα, ενώ δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για να πληρωθούν οι συντάξεις.

Η Ελλάδα είναι ένα χρεοκοπημένο προτεκτοράτο, που ελέγχεται από πιστοποιημένους προδότες κι υπηρέτες των ξένων, που καταστρέφουν τη χώρα, για να πλουτίσουν οι ίδιοι… και που έχουν δημιουργήσει στρατούς από χιλιάδες τέτοιους «Έλληνες» προδότες, που τους ενδιαφέρει μόνο να αρπάξουν από την Ελλάδα, χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό.

Από το 1821 ασταμάτητα …κυβερνούν παράσιτα, με τη βοήθεια χιλιάδων άλλων παρασιτικών ψηφοφόρων.

Οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες διαπλεκόμενοι υποστηρικτές τους, έβλαψαν την Ελλάδα πολύ περισσότερο, από οποιονδήποτε εχθρό της Ελλάδας.

Το ίδιο συνέβαινε και στη Ρωσία του Γιέλτσιν και στην Τουρκία των Κεμαλιστών. Οι πράκτορες των Δυτικών κατέστρεψαν τη Ρωσία και θα κατέστρεφαν και την Τουρκία… όμως οι Ρώσοι και οι Τούρκοι έκαναν σοφές επιλογές και τα νούμερα είναι αμείλικτα και αποδεικνύουν ποιοι ηγέτες σέβονται τον ιδρώτα του λαού και ποιοι φρόντισαν να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας τους, χωρίς να την φορτώσουν θεόρατα δάνεια, όπως έκανε ο Ανδρέας και όσοι ακολούθησαν.

Στην Ελλάδα… οι προδότες της Βουλής φρόντισαν να σώσουν τους ξένους τοκογλύφους κατά προτεραιότητα …καταστρέφοντας οικονομικά τους μισούς Έλληνες.

Σήμερα ενώ συνεχίζουν να κλέβουν το ψωμί από το στόμα των φτωχών… δεν διστάζουν να σκορπούν δισεκατομμύρια σε εξοπλιστικά… για να πάρουν τις μίζες τους στις offshore και να εξασφαλίσουν στρατιωτικά τα ξένα συμφέροντα που «επενδύουν» στους φυσικούς πόρους.

Η σαπίλα των Ελλήνων πολιτικών, που συντηρείται από τη σαπίλα αμέτρητων Ελλήνων ψηφοφόρων, συνεπικουρούμενη από την άγνοια και την ηλιθιότητα… εννοείται ότι μας κόστισε και θα μας κοστίσει πολύ ακριβά και σε λεφτά και σε αίμα.


http://www.ependitislive.gr/o-tsipras-tilefonise-ston-poytin-gia-toys-dyo-ellines-stratiotikoys/
Πηγή: ependitislive.gr
http://www.kerdos.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/267426-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CF%89%CE%BD-s-400-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1
Πηγή: kerdos.gr




https://www.haaretz.com/middle-east-news/turkey/putin-to-attend-2018-inauguration-of-turkish-nuclear-power-plant-1.5930797
Πηγή: haaretz.com






https://tradingeconomics.com/syria/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com
https://tradingeconomics.com/iran/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com
https://tradingeconomics.com/venezuela/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com
https://tradingeconomics.com/turkey/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com
https://tradingeconomics.com/russia/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com
https://tradingeconomics.com/greece/government-debt-to-gdp
Πηγή: tradingeconomics.com

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes