Για να προκόψεις πρέπει να είσαι Ελληνόφωνος και Ελληνώνυμος υπάλληλος των Σιωνιστών!


Η επιτυχία της Νέας Τάξης εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη στάση των υπόδουλων πολιτών απέναντι στην "εκλεκτή" φυλή. Γι' αυτό ασκούνται τεράστιες πιέσεις σε κυβερνήσεις να νομοθετούν απόλυτα εξειδικευμένα μέτρα ενάντια στον αντισημιτισμό. 

Δηλαδή οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν ελληνόφωνους πολιτικούς που αντί να νομοθετούν κατά του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων εργοδοτών τους ...νομοθετούν εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των ξένων σιωνιστών. 
Ο ολοφάνερος ρατσισμός που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο στους τραπεζκούς κύκλους, στους κύκλους του θεάματος και των τεχνών, στους κύκλους της ενημέρωσης και της επιστήμης ...είναι προστατευόμενος ρατσισμός και δεν στιγματίζεται ποτέ. Αντιθέτως στιγματίζονται ως ρατσιστές αυτοί που θα τον διαπιστώσουν ή θα τον αναδείξουν.
Οι επιστήμονες λοιπόν επικεντρώνονται στην θεραπεία του "ρατσισμού" κατά τον ύπνο των ανθρώπων... αντί να επικεντρωθούν στη θεραπεία της φιλαργυρίας, της απανθρωπιάς και της βίας που διακρίνει τους σιωνιστές.
Το να περνούν όλα στον έλεγχο των σιωνιστών είναι "τυχαίο" γεγονός. Το να το διαπιστώσει κανείς είναι έγκλημα σκέψης.
Βλέπε για παράδειγμα:
Jews In The American Media
Jewish Nobel Prize Winners
Βραβεία Νόμπελ έχουν απονεμηθεί σε πάνω από 850 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον 22% (εκτός του βραβείου ειρήνης που ανέρχεται σε περισσότερο από το 24%) ήταν Εβραίοι, αν και οι Εβραίοι αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού (ή 1 στους 500 ανθρώπους). Συνολικά οι Εβραίοι έχουν κερδίσει το 41% του συνόλου των βραβείων Νόμπελ στην οικονομία, το 28% στην ιατρική, το 26% στην Φυσική, το 19% στη Χημεία, το 13% στην λογοτεχνία και το 9% όλων των βραβείων ειρήνης. Βλέπε: List of Jewish Nobel laureates
The richer they come...
Who runs Hollywood? C'mon





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes