«Καμπανάκι» Τόσκα για την υποστελέχωση συνοριακών μονάδων

Τι είπε στην Βουλή ο υφυπουργός Άμυνας


Ας μοιράσουν όπλα στους πολίτες των συνοριακών νομών και των νησιών κι ας αρχίσουν τις ασκήσεις... γιατί ο γιος του Πρετεντέρη θα βρίσκεται στην Αθήνα με άδεια όταν θα φτάσουν οι αποκεφαλιστές στα σύνορα.

«Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν τα τεράστια προβλήματα στελέχωσης για την αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής» προειδοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Για «εξ Ανατολών απειλή» έκανε λόγο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας στην Ολομέλεια της Βουλής επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να πει δημόσια περισσότερα για τα «πραγματικά προβλήματα». Αμέσως, ο προεδρεύων της Ολομέλειας Αλέξης Μητρόπουλος έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η αναφορά του υφυπουργού Άμυνας σχολιάζοντας «το «εξ Ανατολών» οι νέοι εκεί πάνω στα θεωρεία να μην το πάρουν και πολύ σοβαρά. Το είπε έτσι ο κύριος Υπουργός, εν τη ρύμη του λόγου»
Συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας εκφεύγοντας του πλαισίου της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου σχετικά με κέντρα εκπαίδευσης στρατεύσιμων είπε «Ένα άλλο, όμως, που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν είναι τα τεράστια προβλήματα στελέχωσης για την αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής. Μπορώ να πω όχι δημόσια, πλην όμως σε οποιοδήποτε συνάδελφο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς αριθμούς στελέχωσης των μονάδων που βρίσκονται ανατολικά και των μονάδων που βρίσκονται δυτικά». 
«Εμείς θα κινηθούμε με προτεραιότητες και για να καλύψουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο αριθμό τη στελέχωση των μονάδων που βρίσκονται ανατολικά, αλλά και για να μειώσουμε το κόστος, όπου αυτό είναι δυνατό» συνέχισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προσπαθώντας να διαβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τα κενά στελέχωσης τα οποία ο ίδιος αποκάλυψε...
Πηγή: protothema.grΟι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes