Για τα συμφέροντα των Σιωνιστών οι υπηρέτριες γίνονται και "Εθνικιστές"!


Κι ενώ Ελλάδα κι Αλβανία έχουν τα ίδια ξένα αφεντικά θέλουν να μας βάλουν να συγκρουστούμε για την ΑΟΖ του Ιονίου... που επίσης έχουν καπαρώσει τα ξένα αφεντικά.
Επειδή οι γκρίζες ζώνες δεν μπαίνουν εύκολα σε νομότυπα συμβόλαιο εκμετάλλευσης... προφανώς θέλουν να μας βάλουν στο τραπέζι για να υπογράψουμε από κοινού για την ΑΟΖ, δηλαδή ότι μας πουν οι ξένοι. 
Ξαφνικά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-SOROS-CFR του Alexis ...έγινε εθνικιστική εφημερίδα, που ανεβαίνει στα κάγκελα και που θέλει να κάνει τσαμπουκά στους «προκλητικούς» Αλβανούς για την ΑΟΖ του Ιονίου ... Γιατί γελάτε; 
Επειδή στην ίδια εφημερίδα ο Alexis έλεγε ότι δεν τον πειράζει να λέγονται τα Σκόπια ...Μακεδονία; 
«Εθνικιστής» ξαφνικά κι ο πρώην Υπουργός Ενέργειας... που κομμάτιαζε και ξεπουλούσε τη δική μας ΔΕΗ... για το «καλό» μας. 
Ο κ. Μανιάτης μας μιλάει για «κυριαρχικά» δικαιώματα! Γιατί γελάτε;
Και φυσικά όταν βλέπουμε «εθνικισμό» στα πουλημένα ΜΜΕ ...είναι αυτονόητο ότι θίγονται τα συμφέροντα των σιωνιστών και σπεύδουν οι υπηρέτριες να κάνουν ότι μπορούν για τα μεγάλα αφεντικά. 
Τη Μακεδονία δεν τους πειράζει να τη χάσουμε ...αλλά τα πετρέλαια που θέλει το Ισραήλ... ουαί και αλίμονο.

Για να μεταφερθείτε στις απεικονιζόμενες ιστοσελίδες κλικάρετε επάνω στις φωτογραφίες:Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes