Οι πρώην Κνίτες σέρνουν την άμαξα της Νέας Τάξης...

Οι πρώην κομμουνιστές που ψήφισαν τους πρώην Κνίτες του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταλάβουν αργά την απάτη. Ότι κι αν ψηφίσει κανείς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, η ατζέντα της Νέας Τάξης αποδεδειγμένα πλέον θα προχωρήσει... Απλά θα χρησιμοποιήσουν διαφορετικά προσχήματα και διαφορετικές λέξεις για ευνόητους λόγους. 

Οι νεοφιλελεύθεροι δεν είναι ικανοποιημένοι από το μέχρι τώρα ξεπούλημα κι υπόσχονται ακόμα περισσότερο ξεπούλημα σύντομα. 
Τη μεταφορά της πραγματικής οικονομίας και των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους στους τοκογλυφικούς μηχανισμούς της τραπεζικής μαφίας θα την ολοκληρώσουν κομμουνιστές.
Νέα Τάξη σημαίνει ολοκληρωτισμός και οι κομμουνιστές έχουν γαλουχηθεί με τέτοιες ολοκληρωτικές, ισοπεδωτικές ιδέες που αποδέχτηκαν και φανατίστηκαν γι'αυτές άκριτα και χωρίς αμφισβήτηση. 
Είναι κατάλληλοι χαρακτήρες και προετοιμασμένοι κατάληλλα να βρίσκουν "λογικές" τις ολοκληρωτικές λύσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Soro-Βαρουφάκης ηχεί στ' αυτιά μας πλέον σαν ΝΔ-Soro-Μητσοτάκης και σαν ΔΡΑΣΗ-Soro-Μάνος. 
Υπάρχει ο ίδιος κοινός παρανομαστής που εξασφαλίζει συνέχεια και συνέπεια στα σχέδια των επικυρίαρχων.
"'Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να φιλελευθεροποιήσει την οικονομία της, να μεταρρυθμίσει το ασφαλιστικό της σύστημα και να εξασφαλίσει ένα λογικό πρωτογενές πλεόνασμα', γράφει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης".
Και η ΝΔ ηχεί όπως ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές κι ο ΣΥΡΙΖΑ ηχεί όπως όταν η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση. Όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes