Canary Mission: Βάση δεδομένων για Χαφιέδες... (Βίντεο)


Η βάση δεδομένων που ονομάζεται Canary Mission (η αποστολή του καναρινιού), όπως λέμε "κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε"... δημιουργήθηκε από φοιτητές για να φακελώσει και να εκθέσει "δημοκρατικότατα" άτομα και ομάδες που τρέφουν αντιφιλελεύθερα, αντιαμερικανικά και (ωχ τι σύμπτωσις) αντισημιτικά αισθήματα, με σκοπό την "προστασία" του κοινού και των δημοκρατικών αξιών που διαπνέει τους ιδρυτές... τις χώρες τους, αλλά και τους "φίλους" της ιστοσελίδας.
Η βασική τους επιδίωξη είναι, με την "αποστολή" τους αυτή, να καταδείξουν τις "πράξεις μίσους" που υποθάλπονται από άτομα και οργανισμούς, ώστε να διαφανεί η ασάφεια που περιβάλλει τις πράξεις αυτές μέσα στην πανεπιστημιούπολη και (να το ακόμα πιο ανησυχητικό!) πέρα απ' αυτήν. Πιστεύουν ότι εάν χυθεί άπλετο φως στους "ακραίους" και τις δραστηριότητές τους, το κοινό θα μπορέσει να καταλάβει από μόνο του τη φύση αυτών των κινημάτων.
Και όπως φαίνεται, δεν καθυστερούν να μπουν στο ψητό: "Το Canary Mission ανησυχεί με την άνοδο των αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους στις πανεπιστημιουπόλεις, τα κολέγια και το κίνημα Μποϊκοτάζ και Κυρώσεων (Boycott, Divestment and Sanctions - BDS), το οποίο επιδιώκει να δαιμονοποιήσει και να καταστρέψει το Ισραήλ με οικονομικό, ακαδημαϊκό και κοινωνικό μποϊκοτάζ. Οι πράξεις αυτές οδηγούν σε ένα χάσμα μεταξύ των σπουδαστών στην πανεπιστημιούπολη και μια ατμόσφαιρα φόβου και δυσπιστίας"


Κάθε άτομο και οργανισμός έχει διερευνηθεί με "ιδιαίτερη προσοχή". Αν εκτιμάτε την δουλειά του "καναρινιού", οι συντελεστές σας παρακαλούν να τους βοηθήσετε να συνεχίσουν το "ιερό και θεάρεστο" αυτό έργο τους, με το να "δώσετε στυγνά" και να καταδώσετε σαν καλοί χαφιέδες, κάθε "ύποπτο" άτομο ή ομάδα που θα πέσει στην αντίληψή σας, έτσι ώστε να μεγαλώσει ολοένα και περισσότερο η "σπουδαία και δημοκρατική" αυτή βάση δεδομένων.
Θυμάστε όταν πριν λίγο καιρό, εάν η γκόμενα γούσταρε άλλον, έτρεχε ο κάθε καρμίρης και κατέδιδε τον αντίζηλο ως "χρυσαυγίτη"; Κάπως έτσι... μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται εγγραφή και καταχώρηση σε βάση δεδομένων, όπου ο "αντίζηλος" δεν γλυτώνει με τίποτα. Ξεχάστε το φιλικό χτύπημα του οργάνου της τάξης στους ώμους... και την χαρακτηριστική φράση που ακολουθούσε σχεδόν κάθε φορά "άντε πήγαινε στο σπίτι σου τώρα και να 'σαι καλό παιδί... και μην το ξανακάνεις!"...
Βέβαια στην αρχική σελίδα δεν ξεχνούν να ζητήσουν και την οικονομική υποστήριξη των επισκεπτών τους για την συνέχιση του έργου τους.
Άρα... μη σας ξεφύγει το παραμικρό εναντίον των "περιούσιων", εφόσον διατρέχετε τον κίνδυνο να καταγγελθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα... και στη συνέχεια "αντι-φασιστικότατα" (όπως με το αλήστου μνήμης Πιστοποιητικό Εθνικοφροσύνης του Γεωργίου Παπανδρέου, κάποτε), να αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε πουθενά να σπουδάσετε, να βρείτε σπίτι, δουλειά... κ.λπ. - κ.λπ.



Εμπνευσμένο από σχόλιο του Dennis Hoidas

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes