Φλέγεται η υφήλιος και οι μαριονέτες των επικυρίαρχων καίγονται για την Gay Ατζέντα!


Ο κόσμος καίγεται, αναστατώνεται ολόκληρη η Ευρώπη και οι μαριονέτες των επικυρίαρχων τρέχουν να νομοθετήσουν την ατζέντα της Νέας Τάξης πριν οργανωθούν αντιδράσεις.

Και στην Ιταλία που επίσης σφυροκοπήθηκε από τους τοκογλύφους με αποτέλεσμα ένα τσουνάμι λουκέτων κι αυτοκτονιών... ο καημός του Ρέντζι είναι να νομοθετήσει για κάτι που δεν απασχολεί κανέναν Ιταλό φορολογούμενο. Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ταυτόχρονα με τα δολοφονικά Μνημόνια.
Βασική προτεραιότητα... κάτι που δεν ζήτησε κανένας επίσημος φορέας εκπροσώπησης ομοφυλοφίλων... που να μην είναι πράκτορες του Soros.
Μπορεί απέναντι από την Κύπρο, στη Συρία, να γίνεται πόλεμος και να καταστρέφεται η ιστορία ενός μεγάλου πολιτισμού ...την Gay Ατζέντα όμως, δεν την σταματάει κανείς. 
Σημειώστε ότι με σύμφωνο συμβίωσης ενώθηκαν μόλις 314 ετερόφυλα ζευγάρια το 2012. Αλλά η σπουδή που δείχνουν τα λαμόγια της πολιτικής να νομοθετήσουν για τα ομόφυλα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον από τους gay... εννοείται ότι δεν είναι ούτε αυθόρμητη.... ούτε επειδή σκοτώνονται για τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes