ΕΜΕΚΑ: Επιτροπή παραποίησης και διάχυσης της κλιματικής παραπληροφόρησης και της συλλογικής ενοχής


Όπως ο Soros δεν μπορεί να κοιμηθεί...επειδή σκέφτεται τα προβλήματα των τσιγγάνων στην Ελλάδα...έτσι και η Τράπεζα της "Ελλάδος", οι ξένοι αρχιτοκογλύφοι δηλαδή, "αγωνιούν" για το κλίμα!

Για να μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να διαδίδουν μαϊμού-έρευνες οι τοκογλύφοι έχουν δημιουργήσει μία δική τους Επιτροπή Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) που είναι της Τράπεζας της Ελλάδος... Θα μπορούν να παραποιούν και να διαχέουν την κλιματική παραπληροφόρηση που τους βολεύει ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ενοχές και να αποδέχονται τις παράλογες φορολογικές επιβαρύνσεις. 
Οι πολίτες ήδη αποδέχτηκαν παγκόσμιους κλιματικούς φόρους που καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων και φαίνεται ότι θα τους αυξήσουν.
Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος και της συλλογικής ενοχής που μετατρέπεται σε δισεκατομμύρια κλεμμένων φόρων από τα ταμεία της Γερμανίας... ήταν χρήσιμο εργαλείο αφαίμαξης που εξελίχθηκε και πλέον λειτουργεί και ως παγκόμια βιομηχανία ...συλλογικής κλιματικής ενοχής με τον ίδιο βρώμικο σκοπό.
Οργανώνουν πολυπληθή συνέδρια ώστε να μεταδώσουν μέσω των ΜΜΕ μία δήθεν αναμφισβήτητη μαζική επιστημονική και διεθνή συμφωνία για την φορολόγηση ως μέτρο προστασίας του κλίματος.
Δεν το έχουν σε τίποτα να πληρώσουν εισιτήρια και ξενοδοχεία σε χιλιάδες παπαγαλάκια της επιστήμης και των ΜΜΕ, ώστε να παραβρεθούν και να συμφωνήσουν μαζικά σε κείμενα που υπαγορεύουν οι τραπεζίτες χορηγοί της μάσας και του ύπνου των συνέδρων.
Ο κόσμος δεν θα πιστέψει ποτέ ότι μία τέτοια μεγάλη κινητοποίηση επιστημόνων μπορεί να είναι σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση, που τα ΜΜΕ θα παρουσιάσουν ως αξιόπιστο κι έγκριτο παγκόσμιο κίνημα.
Άλλωστε πόσοι πιστεύουν ότι ακόμα και το πιο φτηνό χάπι, που θα τους συνταγογραφήσουν μερικοί γιατροί, είναι αποτέλεσμα συναλλαγής γιατρού και φαρμακευτικής εταιρίας, που επιφέρει διακίνηση ακριβών δώρων, μαύρου χρήματος, πληρωμένων διακοπών κ.λπ... που οι φαρμακευτικές εμφανίζουν ως ...εταιρικά έξοδα;


Για να μεταβείτε στην απεικονιζόμενη ιστοσελίδα πατήστε (ΕΔΩ).


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes