Μέγας μπουρδολόγος Ζουράρις: "Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν αποφάσιζε προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια" (Βίντεο)


Στην Ελλάδα ...δεν κοστίζει τίποτα να ξεστομίζεις μπούρδες με υπερβάλλοντα έστω αστεϊσμό... ειδικά αν έχεις καταφέρει να τσεπώνεις 10.000 ματωμένα ευρώ τον μήνα ...για να κάνεις τον κόσμο να γελάει...
Αυτή τη φορά ο μπουρδολόγος... ειδικός στην ψωλεκτασία (πέραν τούτου... μηδέν εις το πηλίκιον) "Μακεδονομάχος", απεφάνθη ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν αποφάσιζε προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια".
Βλέπε σχετικά και το ακόλουθο άρθρο του "Newsbeast.gr":


«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν αποφάσιζε προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια»
Ζουράρις: Θα τους πηδήξουμε εμείς τους χρηματοσυμμορίτες


Την απόλυτη στήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εκφράσει ο Κώστας Ζουράρις, με μια ακραία δήλωση: «Θα ψηφίζω επ' αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βολτά», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του Mega. 
Δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία -ήταν και εκείνη παρούσα στην εκπομπή-, παρενέβη ξεκαθαρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ πατριωτικό κόμμα».
Ο κ. Ζουράρις, ακολούθως, σχολιάζοντας την πρόταση των δανειστών για νέα συμφωνία, είπε: «Οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς».

ANTIZI(tro): Σε ό,τι αφορά την δήλωση της Νίνα Κασιμάτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία "ξεκαθάρισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ πατριωτικό κόμμα», μα βρίσκει απόλυτα σύμφωνους... μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο είδος εισαγόμενων κυρίως από ασιατικές χώρες πατριωτών! Μόνο έτσι θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί της και η άλλη "πατριώτισσα" του ΣΥΡΙΖΑ... κυρά Τασία! 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes