Για τους τοκογλύφους δεν υπάρχουμε εμείς... αλλά μόνο τα λεφτά μας! (Βίντεο)


Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις έναν ανταποκριτή από τις ΗΠΑ να λέει: "Το ΔΝΤ απαιτεί να αυξηθεί το ετήσιο πλεόνασμα που θα συμφωνηθεί για να είναι βιώσιμο ...το χρέος!" 
Όχι η οικονομία ...ούτε το κράτος... αλλά μόνο το χρέος πρέπει να είναι βιώσιμο.
Βλέπετε ότι για τους βρικόλακες της τοκογλυφίας στην εξίσωση δεν υπάρχουμε εμείς ως άνθρωποι με βασικές ανάγκες και δικαιώματα αλλά μόνο τα λεφτά μας και η αδιαπραγμάτευτη εξυπηρέτηση του χρέους προς τους τοκογλύφους. 
Η βιωσιμότητα του ανθρώπινου είδους στον Ελλαδικό χώρο δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Η βιωσιμότητα του χρέους, δηλαδή το να πληρώνεται το ΔΝΤ πάση θυσία, είναι το πρωταρχικό ζητούμενο ενώ όταν προτείνουν αναδιάρθρωση... εξαιρούν φυσικά το χρέος προς τράπεζες και ΔΝΤ.
Οι "μεταρρυθμίσεις" έχουν έναν και μοναδικό σκοπό ...την εξασφάλιση της αποπληρωμής των τοκογλύφων κι αυτό γίνεται με την αυξανόμενη απομύζηση των πολιτών, την καταστροφή των επιχειρήσεων και την άνοδο της ανεργίας ταυτόχρονα με τον εκσυγχρονισμό των μηχανισμών αφαίμαξης και καταστολής τυχόν αντιδράσεων. 
Σχεδιάζουν να κόψουν τις συντάξεις και να εντάξουν τα τρόφιμα στον συντελεστή ΦΠΑ του 23% για να μπουν άμεσα λεφτά στα ταμεία του κράτους κι από εκεί στους λογαριασμούς των δανειστών.
Οι συνταξιούχοι, βλέπετε, δεν μπορούν να αντιδράσουν οργανωμένα ούτε να εκβιάσουν παραλύοντας το Δημόσιο. 
Oι ύαινες του ΔΝΤ και τα τσιράκια τους στην Ελληνική Βουλή είναι έτοιμοι να μας αφαιρέσουν ακόμα ένα κομμάτι σάρκας όπως θα έκανε ο τοκογλύφος Shylock.
Και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι πολύ οι πράκτορες των τοκογλύφων που αρέσκονται να παρουσιάζουν το "άσπρο - μαύρο". Ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο δελτίο του ΣΚΑΙ στις 02/06/2015 μας λέει ότι πρέπει να αντέξει γερά το ΔΝΤ!Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes