Τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία και το Soro-κόμμα HDP


7 Ιουνίου έχουν εκλογές στην Τουρκία και χθες έσκασε βόμβα σε συγκέντρωση Soro-κόμματος σκοτώνοντας 2 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 100. Το κόμμα HDP που ιδρύθηκε αμέσως μετά τις Soro-διαδηλώσεις εναντίον του Ερντογάν... είναι «αριστερό» κι ενδιαφέρεται «ειλικρινώς» για τα δικαιώματα των gay, των γυναικών, για το περιβάλλον και για τους Κούρδους.

Μάλιστα τα ΜΜΕ το παρουσιάζουν σχεδόν ως Κουρδικό κόμμα ώστε να μαζέψει κι από αυτούς ότι μπορεί σε ψήφους και σε χρήμα.
Πριν λίγες μέρες γέμισε ολόκληρη η Αθήνα με φέιγ βολάν του συγκεκριμένου κόμματος, το οποίο υποτίθεται ότι το στηρίζουν όλες οι μειονότητες της Τουρκίας... μέχρι και οι Πόντιοι!
Για να ανεβάσουν το Soro-κόμμα ως δήθεν αντισυστημικό και να πλήξουν τον Ερντογάν ...τον αναφέρουν ως υπεύθυνο της βομβιστικής επίθεσης. Έχουν προηγηθεί αρκετές παρόμοιες επιθέσεις και σε όλες έχει στοχοποιηθεί ο Ερντογάν... 
Βέβαια δεν είναι τόσο χαζός ο Τούρκος πρόεδρος και ξέρει ότι όλες αυτές οι «επιθέσεις» μόνο καλό κάνουν στους αντιπάλους του.
Όταν ένα τέτοιο χτύπημα παίρνει μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ... βρωμάει από μακριά ότι είναι προβοκάτσια. 
Σε άλλο «αυθόρμητο» επεισόδιο... μας ενημερώνουν ότι η νεολαία του κόμματος του Ερντογάν ...ΜΑΖΙ (!) με τους Γκρίζους Λύκους επιτέθηκαν στο HDP. 
Το Soro-κόμμα θέλει να καπελώσει τους Κούρδους σαν ένα νέο Ροζ PKK. Εννοείται ότι συνδέεται με όλες τις «οργανώσεις» του Soros αλλά και την Amnesty International... 
Οι Κούρδοι, όπως οι Μουσουλμάνοι στη Θράκη, κρατούνται σκόπιμα καταπιεσμένοι με εντολή από έξω, ώστε να συσσωρεύουν οργή και με τον κατάλληλο χειρισμό να τους χρησιμοποιήσουν ως «εκρηκτική ύλη» ...για να προκαλέσουν το χάος όποτε χρειαστεί.









Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes