Μπιλ Κόσμπι: Ο διάσημος βιαστής με τα ηρεμιστικά


Αν το πρότυπο του τέλειου οικογενειάρχη και του πιο γλυκού μπαμπά του κόσμου... μπορεί να έκανε αυτά που έκανε ο Bill Cosby ...φανταστείτε τι κάνουν κι αυτοί που είναι έκδηλα κακοί και πονηροί. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν ...τόσο πιο βρώμικοι και αδίστακτοι χρειάζεται να γίνουν.
Γράφει σχετικά το "WOMENONLY.GR":

Ο Μπιλ Κόσμπι παραδέχεται ότι νάρκωνε γυναίκες για σεξ

Σοκάρει η παραδοχή του διάσημου ηθοποιού ότι όντως έδωσε ισχυρό ηρεμιστικό σε γυναίκα για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.
Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες όταν η μία μετά την άλλη, 20 γυναίκες εμφανίστηκαν κατηγορώντας τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) ότι τις βίασε αφού πρώτα τις είχε ναρκώσει και δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έφτανε στα δικαστήρια για τον πάλαι ποτέ δημοφιλή κωμικό. Σήμερα, όμως, ακούγεται, και η δική του πλευρά/παραδοχή και σοκάρει.
Σε κατάθεσή του το 2005 που δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες από τις αμερικανικές αρχές στον ιστότοπο pacer.gov, ο Μπιλ Κόσμπι παραδέχεται ότι έδωσε Quaalude, ένα ηρεμιστικό και υπνωτικό φάρμακο, σε τουλάχιστον μία νεαρή γυναίκα το 1976.
Ο Κόσμπι είχε απαντήσει τον Σεπτέμβριο του 2005 σε ερωτήσεις της Ντολόρες Τροϊάνι, δικηγόρου της Άντρεα Κόνσταντ, πρώην επικεφαλής της λέσχης καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Temple, όπου ο Κόσμπι φοίτησε και ήταν μέλος του διοικητικού του συμβουλίου. Την θέση αυτή εγκατέλειψε τον περσινό Δεκέμβριο, καθώς πολλαπλασιάζονταν οι κατηγορίες εναντίον του για βιασμό.

Η Κόνσταντ είχε προσφύγει εναντίον του για βιασμό το 2005 αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις καθώς είχε επιτευχθεί συμβιβασμός το 2006 έναντι αδιευκρίνιστου ποσού.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes