Μπαράζ αρνητικών ειδήσεων για όσους δεν παραδίδονται στη Νέα Τάξη...


Τo Μενού Προπαγάνδας της Νέας Τάξης που λέγαμε δεν αλλάζει αν δεν επιτευχθεί η ανατροπή των ανυπάκουων ηγετών. Με ευλαβική συνέπεια οι φυλλάδες των πάμπλουτων εκδοτών παπαγαλίζουν και μεταφέρουν αυτούσια κι ασχολίαστη την ξένη μπουρδολογική προπαγάνδα ενταγμένοι πλήρως στην καταστροφική μηχανή της Νέας Τάξης.

Σταθερά αρνητικές αναφορές σε Ερντογάν, Άσαντ, Κιμ Γιονγ Ουν, Πούτιν, Μαδούρο, Μπερλουσκόνι, Σίσι και Κίνα. Μέχρι προχθές ήταν και το ΙΡΑΝ στη λίστα των στόχων. 
Αυτή η συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση είναι μέρος του οικονομικού και πολιτικού πολέμου που δέχονται συγκεκριμένα κράτη που δεν παραδίδονται στη Νέα Τάξη. 
Αυτό το μπαράζ αρνητικών ειδήσεων προκαλεί πτώση στα χρηματιστήρια, πτώση στις εξαγωγές, ακυρώσεις στον τουρισμό και οι οικονομικές συνολικά απώλειες προκαλούν δυσφορία απέναντι στην πολιτική ηγεσία και άρα πτώση των εκλογικών ποσοστών της.
Οι περισσότερες από τις χώρες αυτές αντιμετώπισαν με επιτυχία τις μαϊμού έγχρωμες επαναστάσεις που στήνουν Αμερικάνικες και Ισραηλινές πρεσβείες με επαγγελματίες τρομοκράτες που παριστάνουν τους "αυθόρμητους" αγανακτισμένους. 
Αναζητήστε για την OTPOR ή CANVAS και θα καταλάβετε πολλά!











Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes