Σιωνιστική προπαγάνδα: Ο Ερντογάν ξεκίνησε βρώμικο πόλεμο κατά του Λαού του!


Κι επειδή είναι όλα τόσο καλά προσχεδιασμένα ...και βάσει συγκεκριμένου σεναρίου με συγκεκριμένη ορολογία ...μαθαίνουμε ότι ο Ερντογάν, όπως όλοι οι εχθροί του σιωνισμού, ξεκίνησε πόλεμο κατά του ΙΔΙΟΥ του λαού του...

Και μιλάμε για έναν πολιτικό που συγκεντρώνει σήμερα από 41-47% των ψήφων ...αφήνοντας εκτός εξουσίας τους πράκτορες του Soro-Κουρδο-Gay κόμματος που στηρίζεται από τις υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Τέτοια γελοία προπαγάνδα προωθούν οι πατσαβούρες της δημοσιογραφίας της Δύσης ...για να προκαλέσουν πλήγματα στη σημερινή κυβέρνηση.
Αυτό όμως που θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι, ότι αν καταφέρουν να αποσταθεροποιηθεί η Τουρκία θα πάψουν τα Ελληνικά να είναι η επίσημη γλώσσα της χώρας. Γέμισε η Ελλάδα από Πακιστανούς ...που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα ...φανταστείτε να προστεθούν στους "πρόσφυγες" και εκατομμύρια πανικόβλητοι Τούρκοι πολίτες για να σωθούν.
Στην πραγματικότητα όμως ο Ερντογάν ήταν ο πιο χρήσιμος ηγέτης που είχε η Τουρκία ...και για τον λαό του και για την Ελλάδα... σε αντίθεση με τους δικούς μας ηγέτες που είναι μόνο χρήσιμοι στους τοκογλύφους. Πούτιν κι Ερντογάν στα πράγματα σημαίνει αντίσταση... Όλοι όσοι τους αντικαταστήσουν θα επιταχύνουν τη Νέα Τάξη.
Οι ισορροπίες γύρω μας δεν έχουν σχέση με την πατριδογνωσία που επέβαλλε το ΝΑΤΟ στην Παιδεία ...για να πουλάνε F16 που μπάζουν νερά, Apache που παίρνουν φωτιά στον αέρα κλπ. Οι δήθεν πατριωτικοί χώροι έχουν άμεση σχέση μισθοφορική με βιομηχανίες όπλων.








Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes