Στην Ευρώπη γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να κτιστούν τζαμιά! [Βίντεο]


Εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει ένας χαρακτηριστικός αμείλικτος πόλεμος κατά του Χριστιανισμού σε όλη την Ευρώπη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να ανοίξει ο δρόμος να κτιστούν μουσουλμανικά τεμένη.

Της Σουλτάνας Χειλαδάκη

Ο πόλεμος ενάντια του Χριστιανισμού έχει πλέον πάρει μανιώδεις εκτάσεις. Ιδιαίτερα στην Γαλλία με το χαρακτηριστικό κοσμικό της πνεύμα, έχουν επιτρέψει να κατεδαφίζουν ιστορικές εκκλησίες ή να τις παραχωρούν στους μουσουλμάνους.Πολλές από τις ιστορικές εκκλησίες της Αγγλίας και της Ουαλίας είναι πλέον ή έρημες, ή έχουν μετατραπεί σε ισλαμικά κατηχητικά κέντρα που προπαγανδίζουν την Τζιχάντ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσει δεν δίνουν χρήματα για την επιδιόρθωση ιστορικών εκκλησιαστικών κτισμάτων αλλά αντίθετα ψηφίζουν κονδύλια για το χτίσιμο τζαμιών, (όπως και στην Αθήνα).Κληρικοί παπικοί και προτεστάντες δεν κάνουν ουσιαστικά τίποτα για την προστασία των ιστορικών εκκλησιαστικών μνημείων και το κυριότερο, ο νόμος δεν είναι με το μέρος τους.
Σύμφωνα με τον επαναστατικό γαλλικό νόμο του 1905 περί διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους, τα περισσότερα από τα θρησκευτικά ιδρύματα έχουν γίνει περιουσία του κράτους ή των δήμων και οι θρησκευτικές κοινότητες έχουν μειωθεί.Μπροστά σε αυτή την αντιχριστιανική θύελλα, οι αρμόδιοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν να νοιάζονται μόνο για τις θρησκευτικές ανάγκες του μουσουλμανικού πληθυσμού που συνεχώς ογκώνεται με την έλευση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών.
Η άλλοτε χριστιανική Ευρώπη μετατρέπεται σε ένα άθρησκο με ισλαμικό προφίλ χώρο όπου η Νέα Τάξη επιβάλλεται και δια του νόμου.
Πηγή: nikosxeiladakis

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes