Η επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι το καλαμάκι με το οποίο θα μας ρουφούν το αίμα...


Το να πατάξουν τη μεγάλη φοροδιαφυγή με τις OFF SHORE, το να σταματήσουν την έξοδο των επιχειρήσεων από την Ελλάδα, το να σταματήσουν την φοροδιαφυγή των κολοσσών όπως η Google, το Facebook, η STARBUCKS καθώς και όλων των πρωταγωνιστών της Λίστας Λαγκάρντ ...δεν υπάρχει πουθενά στα σχέδιά τους.

Η φοροδιαφυγή των μεγάλων σιωνιστικών συμφερόντων είναι νομικά προστατευμένη κι εξασφαλισμένη αφού το Λόμπι της Νέας Υόρκης είναι αυτό που καθορίζει ποιος θα μπει στα ψηφοδέλτια και ποιος θα συμμετέχει στην κυβέρνηση. Με ένα τηλεφώνημα μόνο αλλάζουν και τη σύνθεση της κυβέρνησης.
Οι υπόλοιποι θα καθόμαστε να μας φορολογούν μέχρι θανάτου χωρίς να έχουμε καμία δυνατότητα να αναζητήσουμε το δίκιο μας. Οι φόροι θα μπαίνουν ηλεκτρονικά στον λογαριασμό μας και ηλεκτρονικά θα αφαιρούνται από τον τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς φυσικά να λαμβάνουν υπόψη πόσα χρήματα απαιτούνται για να προστατευθεί μία οικογένεια από την πείνα και από το κρύο. 
Τα ανύπαρκτα υποβρύχια όμως, τα ανύπαρκτα Ολυμπιακά έργα, τα Απάτσι που πέφτουν, τα τρένα που δεν χωρούσαν στις γραμμές, τα F16 που μπάζουν νερά και το ανύπαρκτο C4I ...ξοφλημένα μέχρι δεκάρας. 
Μόνο οι τοκογλύφοι έχουν εγγυημένο το εισόδημά τους. Για εμάς δεν υπάρχει ούτε ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης. 
Οι τοκογλύφοι, μέσω των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, θα παίρνουν εξασφαλισμένο μερίδιο από ΚΑΘΕ οικονομική συναλλαγή που θα πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Χωρίς κανένα ρίσκο, χωρίς καμία επένδυση θα ρουφάνε διακριτικά το μερίδιό τους σε αίμα από τους συναλλασσόμενους. Μετά θα έρχεται η εφορία να ρουφήξει ότι άλλο βρει για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του κράτους προς τους δανειστές. 
Ο περιούσιος Μοσκοβισί που προσκύνησε η «περήφανη» κυβέρνηση των κλόουν της επανάστασης ...όρισε ότι η σύνταξη πρέπει να πάει στα 390 ευρώ ...όσα βγάζει αυτός δηλαδή σε 10 λεπτά της ώρας παριστάνοντας τον ειδικό.
Εν τω μεταξύ 400.000 εξελιγμένοι συμπολίτες μας συνδέθηκαν στο internet με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κι επικοινωνίας και περιμένουν με αγωνία ...το επόμενο tweet της Μενεγάκη.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes