Επίθεση από παντού δέχεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης


Επίθεση από παντού δέχεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης γιατί είπε ότι ΔΕΝ θα τον ενοχλούσε να άνοιγε κι ο Στουρνάρας μια βόμβα στα πόδια του. Οι συνάδελφοι-ύαινες της δημοσιογραφίας έπεσαν να τον κατασπαράξουν. 



Πηγή: protothema.gr

Γράφουν συνεχώς για «απειλές» ενώ ο Φιλιππάκης εξέφρασε απλά την άποψη ότι δεν θα τον ενοχλούσε να σκάσει μία βόμβα και στα πόδια του Στουρνάρα. Ούτε καν ευχή δεν διατύπωσε... πόσο μάλλον να τον απειλήσει ότι θα του βάλει μία βόμβα στα πόδια ο ίδιος. 



Οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι-πράκτορες, οι κέρβεροι των τοκογλύφων... έσπευσαν να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους... αυτούς που τους μπούκωναν με χρήμα για να τραγουδούν ύμνους για τα Μνημόνια. 
Κι αντί η Δικαιοσύνη να ψάχνει τους εγκληματίες που οργάνωσαν το κόλπο Τ3-Τ10 και το PSI, αντί να ψάχνει το αμέτρητο χρήμα που έπεσε στα ΜΜΕ από τις Τράπεζες για να συγκαλύπτουν τα εγκλήματα κατά των καταθετών και τα θαλασσοδάνεια... η Δικαιοσύνη θα ψάχνει το facebook του Φιλιππάκη, για το αν μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία εναντίον του. Να δείτε που θα βρουν και πειρατικά MP3 στο κινητό του οι αδέκαστοι εισαγγελείς.
Ο Μίχαλος ζήτησε να εκτελεστεί ένα στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδας... αλλά η Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε ΟΥΤΕ με τον Μίχαλο, ούτε φυσικά με το τεράστιο έγκλημα Τ3-Τ10 για το οποίο ευθύνεται η Τράπεζα της Ελλάδας.





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes