Τραπεζίτες Πρωθυπουργοί: Η περίπτωση Αλέξανδρου Ζαΐμη


Ο ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο που κανείς δεν βλέπει, γιατί όλα τα ΜΜΕ και οι Πολιτικοί αποπροσανατολίζουν και δείχνουν μόνιμα προς την άλλη κατεύθυνση. Στην αποικία των τοκογλύφων που λέγεται Ελλάδα... όταν υπάρχει κάποια πολιτική κρίση ...την εξουσία καταλαμβάνουν αυτόματα Τραπεζίτες για να εξασφαλιστεί, ότι δεν θα θιχτούν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών. 

8 Τραπεζίτες έγιναν Πρωθυπουργοί ενώ κανένας Έλληνας δεν θα ψήφιζε συνειδητά έναν τοκογλύφο για να ελέγχει την Οικονομία της Ελλάδας. 
Μάλιστα ο Τραπεζίτης Αλέξανδρος Ζαΐμης, όχι μόνο ήταν γιος Πρωθυπουργού ...αλλά εκλέχτηκε κι ο ίδιος 6 φορές Πρωθυπουργός, αλλά και Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ήταν στα πράγματα από το 1897 έως το 1935, σχεδόν 40 χρόνια συνεχόμενα, γιατί τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη. Το λιβάδι και το κοπάδι βρίσκεται σε καλά χέρια. 
Γι' αυτό λατρεύουν τη «Δημοκρατία» την οποία την παίζουν στα δάχτυλα και φέρνει πάντα εξάρες μόνο για τους τοκογλύφους.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο παρακάτω άρθρο... «ΞΕΧΑΣΕ» των Αλέξανδρο Ζαΐμη... 6 φορές Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 
Βλέπετε με πόση προσοχή αφαιρούν το σημαντικότερο σημείο της ιστορίας ...για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό.
Χωρίς τους Δημοσιογράφους-πράκτορες και τους ιστορικούς-πράκτορες η αλήθεια θα έβρισκε πιο εύκολα τον δρόμο προς την επιφάνεια. Όμως αυτοί έχουν καθήκον να αποπροσανατολίζουν, να παραπλανούν, να συγκαλύπτουν, ώστε να μην φτάνουμε ποτέ στην ουσία της ιστορίας.


Πηγή: enet.gr

Πηγή: el.wikipedia.org




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes