Πάγκαλος: «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»


Οι πράκτορες του ΝΑΤΟ …με τις πλάτες των αφεντικών γίνονται εθνικιστές προς τον Ερντογάν αλλά ως προς τα Σκόπια …γίνονται γενναιόδωροι αντιεθνικιστές.

Αναλόγως τα συμφέροντα των ξένων οι ελληνόφωνες βουβουζέλες των τοκογλύφων αλλάζουν ρητορική στο λεπτό.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστήριξε ότι το τουρκικό θέμα είναι τεράστιο καθώς «ο εχθρός είναι αδυσώπητος» και δήλωσε ότι «ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος». Υποστήριξε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν την έννοια του δικαίου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Θ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, επισημαίνοντας πως όσο καλή πίστη και να δείξει η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να βρεθεί λύση καθώς οι Τούρκοι είναι αδυσώπητοι. «Είναι τεράστιο θέμα το τουρκικό, είναι αδυσώπητος ο εχθρός και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί όση καλή πίστη και να δείξουμε».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο μόνος καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος, καθώς τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες, όπως η έννοια του δικαίου. «Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος. Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου».

, AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes