Θάβει την κόρη του ζωντανή ...άλλη μια «ατράνταχτη απόδειξη» του συστήματος


Εννιά χιλιάδες κοινοποιήσεις ενός video που δείχνει έναν μουσουλμάνο να θάβει την κόρη του ζωντανή. Δραματική μουσική, δραματικές εναλλαγές πλάνων από μακρινά σε κοντινά, το κοριτσάκι να φωνάζει «Μπαμπά!», ο μπαμπάς να κλαίει πάνω από τα χώματα.

Κι ενώ όλα φαίνονται από μακριά σκηνοθετημένα με τρόπο που θυμίζει Ελληνική Ταινία της δεκαετίας του '60 ...εν τούτοις ...το Video κυκλοφορεί ως «ατράνταχτη απόδειξη» της αθλιότητας του Ισλάμ. Το μόνο που αποδεικνύει τελικά είναι τα ανεξάντλητα αποθέματα άγνοιας που μόνο το σύστημα ξέρει να χρησιμοποιεί προς το δικό του όφελος. 
Η σκηνή προέρχεται από ένα Τούρκικο multimedia θεατρικό που αναφέρεται σ' έναν Σουλτάνο κατά τον Μεσαίωνα ...όπου για να μπορέσουν να δείξουν στο θέατρο σκηνές που διαδραματίστηκαν στην έρημο ...προβάλλουν στο πανί συγκεκριμένα κομμάτια του δράματος. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω για ποιον λόγο ο ηθοποιός αναγκάζεται να θάψει ζωντανή την κόρη του...
Ολόκληρο το θεατρικό μπορείτε να το δείτε εδώ:



Η επίμαχη σκηνή είναι στο 16:44.
Κυκλοφορεί και σε DVD από τον δημιουργό του...


http://www.gozyasigeceleri.com/sevgipadisahi.html
Οι Άραβες όντως θάβουν τα παιδιά τους κατά χιλιάδες ...κι είναι αυτά που εξόντωσε ο ΟΗΕ με εντολή των Rothschild και αυτά που εξολοθρεύει το Ισραήλ κάθε τόσο ...χωρίς την παραμικρή συνέπεια.


Η χρήση μίας τηλεοπτικής παραγωγής ως καταγραφή πραγματικού συμβάντος αποδεικνύει βλακεία ...ιδιαίτερη χρήσιμη σ' αυτούς που θέλουν να βάλουν τον Χριστιανισμό απέναντι στο Ισλάμ ...ώστε κανένας να μην στοχοποιεί τους Σιωνιστές. Κι εκεί αποσκοπούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ που ξέρουμε ποιοι τα ελέγχουν.
Εδώ στην Ελλάδα πόσα παιδάκια άραγε σφάχτηκαν για να μην γίνουν διάδοχοι; Πρόσφατα ένας πατέρας πυροβόλησε την κόρη του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον παράτησε. Αν οι Τούρκοι μετέδιδαν αυτό το περιστατικό τονίζοντας το θρήσκευμα αυτού του πατέρα δεν θα ήταν αθλιότητα; Αυτό κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ αυτόν τον καιρό... Αναδεικνύουν μεμονωμένα περιστατικά, εντελώς αναμενόμενα στατιστικά σε μία Ευρώπη 250.000.000 ανθρώπων ...τονίζοντας πονηρά το θρήσκευμα ή την καταγωγή των πρωταγωνιστών της βίας.






Να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση τελειώνει με την παρακάτω εικόνα...


Κάθε μέρα στις ΗΠΑ γίνονται δεκάδες εκτελέσεις ανθρώπων ...αλλά όταν τα περιστατικά εμπεριέχουν μουσουλμάνους θύτες το μαθαίνει ο πλανήτης ολόκληρος. Όταν εμπεριέχουν μουσουλμάνους θύματα ...σωπαίνουν όλοι ...όπως σώπασαν για 576.000 παιδάκια που δεν έγινε ποτέ είδηση. 
Για 576.000 παιδάκια που έχασαν οι Ιρακινοί ...πόσα εγκλήματα εκδίκησης δικαιούνται να διαπράξουν εναντίον των χωρών που τους διέλυσαν τη χώρα και τις οικογένειες;







Και στην Ελλάδα γίνονται αυτά μεταξύ των τσιγγάνων ...αλλά δεν τα δείχνουν, γιατί τελούν υπό την εποπτεία του Soros, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή.
Είναι τριτοκοσμική χώρα ...δεν είναι παράξενο... Παράξενο είναι που κάποιοι φρόντισαν, ώστε αυτή η χώρα να παραμείνει τριτοκοσμική χρηματοδοτώντας τυράννους και μαφιόζους ...όπως έκαναν με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και με την ISIS στη Συρία... Πάλι οι καλοί Δυτικοί βρίσκονται από πίσω... Αυτοί στήριξαν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο και τους αποκεφαλιστές στη Λιβύη κλπ ...για να τους εκδικηθούν με την ίδια τους τη θρησκεία στην πιο γελοία ερμηνεία της... 
Και το ίδιο κάνουν και με τον Χριστιανισμό... που τον εμφανίζουν συνεχώς άνδρο παιδόφιλων...


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes