Το Colpo Grosso του περιούσιου «Φιλάνθρωπου»


Είναι άραγε Θεωρία Συνωμοσίας... να πιστεύεις ότι ΕΝΑΣ, επαναλαμβάνω ΕΝΑΣ μόνο άνθρωπος ...είναι σε θέση να γκρεμίσει σε μία νύχτα μία από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη, όπως αυτή της Μεγάλης Βρετανίας; 

ΕΝΑΣ άνθρωπος ...απέναντι στην οικονομία 53.000.000 πολιτών ...κι όμως κατάφερε να τη γονατίσει. Γίνονται αυτά; Γίνονται και μάλιστα συνεχώς στον κόσμο των Χρηματιστηρίων από τότε που αυτά υπάρχουν. Ένας φαίνεται να το πέτυχε αλλά μπορεί αυτός να ήταν απλά η βιτρίνα... κι από πίσω του να ήταν ένας άλλος, πιο έμπειρος και με δυνατότητα να τον σώσει από τη Δικαιοσύνη, δηλαδή ...ο μέντορας και βασικός χρηματοδότης του... ο Rothschild. 
Από το μεγάλο κόλπο με το ξεπούλημα των ομολόγων αμέσως μετά την ψευδή είδηση του ότι οι Άγγλοι έχασαν δήθεν τη μάχη του Βατερλό, από τις πωλήσεις ομολόγων ανύπαρκτων χωρών (POYAISE) από τον McGregor πάλι στο Χρηματιστήριο της Αγγλίας μέχρι τις φρεγάτες του Cochrane που ποτέ δεν παραλάβαμε... το όνομα Rothschild αφαιρείται συστηματικά από την αφήγηση. Τεράστιες απάτες που ξεχάστηκαν χωρίς ποτέ να κατηγορηθεί και να φυλακιστεί κανείς ...ακριβώς γιατί οι Rothschild μπορούσαν να εκβιάσουν ολόκληρες κυβερνήσεις να ξεχάσουν τα πάντα και γρήγορα. Έτσι ξεχάσαμε και τις ανύπαρκτες φρεγάτες του Κόχραν ...που χρεωθήκαμε και πληρώναμε για 100 χρόνια ...αλλά ποτέ δεν παραλάβαμε... Κι έτσι ξεχάσαμε και τον Λαλιώτη, τα 30 ΔΙΣ των Ολυμπιακών κ.ο.κ... 
Τοκογλύφοι, Γύπες των Χρηματιστηρίων κι «Αυθόρμητες Επαναστάσεις» ...πάνε μαζί.
O Λόρδος Byron από το 1821 έγραφε για τα παιχνίδια των Rothschild με τα Χρηματιστήρια, τις «επαναστάσεις» και τη ληστεία των φυσικών πόρων στις «εκδημοκρατιζόμενες» χώρες... αλλά οι ρουφιάνοι Υπουργοί Παιδείας που διορίζουν ρουφιάνους Πανεπιστημιακούς και Ιστορικούς με πλαστά πτυχία... φρόντισαν να μην φτάσουν ποτέ στ' αυτιά μας οι πληροφορίες και τα ονόματα κλειδιά που θα εξηγούσαν τα «ανεξήγητα» που μας συμβαίνουν εδώ και 200 χρόνια. 
Ο Soros που συνδέεται με «αυθόρμητες επαναστάσεις», είναι επίσης άνθρωπος των Rothschild και μαζί με τις «επαναστάσεις» αρπάζει τον πλούτο εκατομμυρίων ανθρώπων με χρηματιστηριακές απάτες, οδηγώντας στην ανεργία και τη φτώχεια αμέτρητες οικογένειες.
Είναι όμως ...«φιλάνθρωπος»! Έτσι θέλουν να πιστεύουμε τύποι σαν τον Παπαχελά, τον Βερέμη, τον Μπουτάρη, τον Βαλλιανάτο, τον Καμίνη κλπ.













Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes