Πλακώνει η "Aνάπτυξη"! Έρχονται και οι περιούσιοι της Goldman Sachs να "επενδύσουν" στην Ελλάδα


Πλακώνει η "ανάπτυξη". Μετά τους περιούσιους του ΚΚR... έρχονται οι περιούσιοι της Goldman Sachs ...να αρπάξουν κι αυτοί τα φιλέτα της Δημόσιας Περιουσίας ...που οι πράκτορές τους στην κυβέρνηση φρόντισαν να απαξιωθούν και να διατεθούν προς πώληση έναντι πινακίου φακής.

Οι περιούσιοι βρικόλακες νιώθουν «σαν στο σπίτι τους» ...με την «επαναστατική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ...που έχει στελέχη που σπούδασαν το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας στον London School of Economics των Rothschild, ενώ ταυτόχρονα σέρβιραν στους ψηφοφόρους τους τις παπαριές των περιούσιων «επαναστατών» Λένιν, Τρότσκι, Λούξεμπουργκ και Μαρξ...
Μετά θα έρθουν οι φιλελεύθεροι του Μητσοτάκη που έχουν γαλουχηθεί με τις παπαριές του περιούσιου Milton Friedman... αυτού που επέβλεψε το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας στη Χιλή και στη Ρωσία ...που εντελώς συμπτωματικά κατέληξε στα χέρια περιούσιων Ολιγαρχών. 
Ο κύκλος της αρπαχτής όπως βλέπετε είναι πολύ κλειστός φυλετικά κι αιματολογικά και τη μερίδα του λέοντος ...φυσικά θα αρπάξουν οι περιούσιοι. Είναι απλές συμπτώσεις... και πρέπει να πάψετε να νομίζετε ότι το σενάριο αυτό είναι συγκεκριμένο και εφαρμόστηκε σε δεκάδες χώρες κι αυτοκρατορίες ...εδώ κι αιώνες.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes