Αποτέφρωση: Η βίαιη αποκοπή από το παρελθόν μας


Οι διεθνιστές - "αριστεροί" υπερμάχονται μανιωδώς της αποτέφρωσης των νεκρών, όχι όμως για τους λόγους που προβάλλουν (ανεξιθρησκεία). Το κάνουν διότι γνωρίζουν καλά ότι η ταφή είναι μια πανάρχαια πρακτική που οδηγεί τους επιστήμονες στην ταυτοποίηση εθνών και πολιτισμών ακόμα και χιλιάδες χρόνια μετά.

Του Δημήτρη Καρατζά

Οι άνθρωποι από τη γη προέρχονται και σ' αυτήν επιστρέφουν, κατοχυρώνοντας, κείμενοι στα νεκροταφεία τους, το κομμάτι της ιστορίας που τους αναλογεί.
Αυτό τους ενδιαφέρει και όχι το αν θα τους διαβάσει παπάς ή αν θα μαζευτούν δέκα ραμολιμέντα να ψάλλουν τη "Διεθνή" πάνω από τον τάφο του κάθε "αγωνιστή". Ούτε αν θα τους κρίνει ο Ιησούς στη Δευτέρα Παρουσία. Να αφανιστεί ο πολιτισμός επιδιώκουν, να ισοπεδωθεί η ανθρωπότητα σε μία και μόνο "ράτσα", τόσο μπάσταρδη, όσο και οι ηλίθιες θεωρίες τους που εφαρμοσμένες στην πράξη τους καθιστούν βασιλικότερους των βασιλέων, που εξεδίωξαν δια της επανάστασης του προλεταριάτου.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι Tούρκοι εξαφανίζουν συστηματικά τα νεκροταφεία των Ελλήνων από τα κατεχόμενα, ώστε να απαλείψουν κάθε αναφορά για την κάποτε εκεί παρουσία κάποιων άλλων, τους οποίους εξόντωσαν. Εδώ ταυτίζονται με τους προοδευτικούς και τους τζιχαντιστές.
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για την όποια θρησκευτική αντίληψη του καθενός επί του θέματος, όμως δεν είμαι διατεθειμένος να εκθέσω τα πνευμόνια μου στις διοξίνες από την καύση 80 κιλών κατά μέσο όρο σάρκας, λίπους και οστών, ειδικά όταν πρόκειται για το πτώμα εκείνων των "θαπαθουμεκαρκίνων" που στα 30 μέτρα έστηναν καυγά για το κάπνισμα των υπολοίπων σε ανοικτό χώρο. `Οταν ζούσαν.
Να πάτε να καπνιστείτε αλλού. Thanks.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes