Όταν καπιταλιστές και «αντικαπιταλιστές» εξαφανίζουν τις σημαίες του FSA


Στην αρχή …όλα τα ΜΜΕ περιέγραφαν τους μισθοφόρους του FSA …ως αυθόρμητους Σύριους αντάρτες… και τους οποίους ανοιχτά στήριζαν οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι για να απαλλάξουν τους Σύριους από τον «Δικτάτορα» Άσαντ. Πασχίζαμε να δείξουμε ότι FSA και ISIS …ήταν το ίδιο πράγμα …εμείς οι «περιθωριακοί».

Μετά, όταν η Δύση κατάλαβε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει την ανατροπή του Άσαντ… επικεντρώθηκαν στη δημιουργία του Κουρδιστάν …κι είδαμε τους φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές …χέρι-χέρι με τους κομμουνιστές Κούρδους…

Και μόλις σταμάτησαν να πέφτουν δολάρια στον «αυθόρμητο» FSA που αγωνιζόταν κι αυτός για τη δημιουργία του Κουρδιστάν …είδαμε τους «αυθόρμητους» να αλλάζουν εργοδότη, να περνούν στο στρατόπεδο των Τούρκων και να σκοτώνουν Κούρδους αυτονομιστές.

Εκείνοι οι αντιρατσιστές της Μοσάντ και του ΝΑΤΟ που περιέφεραν τις σημαίες του FSA με τα 3 αστέρια στο κέντρο της Αθήνας …που κρύφτηκαν τώρα;

Εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη …να παριστάνουν τους προστάτες των Κούρδων και του YPG …όπως ακριβώς και το ΝΑΤΟ.

Κι όπως η ΔΥΣΗ …σταμάτησε να μας πλασάρει τη σημαία του FSA ως νόμιμη σημαία της Ελεύθερης Συρίας …έτσι και οι «αντικαπιταλιστές» …εξαφάνισαν τις σημαίες του FSA.

Άμεσα προσαρμόζουν το σκηνικό και τα κουστούμια της παράστασης …όλοι τους …μόλις πέσει το χρήμα.






































http://www.topontiki.gr/article/264491/stop-afrin-koyrdoi-diamartyrontai-gia-tin-eisvoli-sto-afrin
Πηγή: topontiki.gr

 Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes