Το ισραηλινό ναυτικό σκότωσε Παλαιστίνιο ψαρά... Σιγή ιχθύος από τη ΚΕΕΡΦΑ


Περιπολικό σκάφος του Ισραήλ πυροβόλησε κατά ενός παλαιστινιακού αλιευτικού σκάφους, το οποίο σύμφωνα με το εβραϊκό κράτος παραβίασε τη γραμμή του αποκλεισμού της Γάζας. Ένας από τους ψαράδες σκοτώθηκε ανακοίνωσαν οι αρχές, σύμφωνα τοπικά δημοσιεύματα.

Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι μπορεί να πεθάνουν οπουδήποτε και χωρίς καμία αιτία ...από σφαίρα ενός έποικου Ισραηλινού, ο οποίος φυσικά δεν θα δικαστεί ποτέ. Ο άδικος αυτός θάνατος δεν θα γίνει πρωτοσέλιδο σε καμία εφημερίδα και κανένας «αντιφασίστας» του ΚΕΕΡΦΑ δεν θα διαδηλώσει έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία, ούτε θα πετάξει κόκκινες μπογιές όπως έκαναν σε πολλά μέρη του κόσμου οι πράκτορες του Soros ...όταν σκοτώθηκε ο Γρηγορόπουλος.

Πηγή: haaretz.com
Το ψάρεμα στο βόρειο τμήμα  της Γάζας περιορίζεται στα έξι ναυτικά μίλια από την ακτή. Το ισραηλινό ναυτικό πυροβολεί τακτικά Παλαιστίνιους που παραβιάζουν αυτήν τη γραμμή, αλλά σπάνια οι πυροβολισμοί οδηγούν σε θάνατο ψαράδων.
Ο επικεφαλής της Ένωσης Ψαράδων των Παλαιστινίων δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί συνέλαβαν τους τέσσερις ψαράδες, αλλά ο ένας από αυτούς λίγο αργότερα, ο 25χρονος Μοχάμεντ Μπακρ, κατέληξε.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς χωρίς να σχολιάσει τις συλλήψεις και το θάνατο του Παλαιστινίου.

Οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ ζητούν την κατάργηση του αποκλεισμού, καθώς επιδεινώνονται οι ανθρωπιστικές συνθήκες στην περιοχή της Γάζας, ενώ το Ισραήλ υποστηρίζει ότι ο αποκλεισμός της Γάζας,  είναι απαραίτητος για να σταματήσει η εισαγωγή όπλων.
Πηγή: echedoros-a.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes