Κασιδιάρης: «Μου σκούντηξε το χέρι και μου αφαίρεσε τον λόγο» [Βίντεο]


Το επεισόδιο στη βουλή μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια κυκλοφόρησε ευρέος, όπως επίσης και τα σχόλια της μίας μόνο πλευράς του Νίκου Δένδια, σας παραθέτουμε τις απαντήσεις που έδωσε ο Κασιδιάρης στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι την ώρα που ανέλυε και προσπαθούσε να αναδείξει την αντισυνταγματικότητα και την παρανομία του μνημονίου, ο Νίκος Δένδιας στήθηκε από το κύκλωμα του μνημονίου να περάσει εσκεμμένα από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Δένδιας κάθεται στη πρώτη σειρά δίπλα από τον Μητσοτάκη και ουδέποτε δεν είχε ξαναπεράσει μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, ενώ η πόρτα εξόδου από την αίθουσα της ολομέλειας βρίσκεται πολύ πιο κοντά από τη θέση του.



Την ώρα λοιπόν που περνάει ο Δένδιας σκουντάει με το χέρι τον αγορεύοντα Κασιδιάρη και έρχεται και στέκεται προκλητικά μπροστά του... επί της ουσίας αφαιρώντας του τον λόγο.
Δείτε το βίντεο με τις θέσεις του Κασιδιάρη επί του θέματος:



Οι θέσεις του Δένδια που κυκλοφόρησαν άμεσα σε όλα τα ΜΜΕ είναι οι παρακάτω:


Πηγή: iefimerida.gr

«Μόλις τελείωσε η συζήτηση για το επείγον, περνάω μπροστά από τα έδρανα της Xρυσής Αυγής για να βγω από την Ολομέλεια. Την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης, μου λέει ''πού πας ρε; Γιατί περνάς από μπροστά μου όταν μιλάω;''.  Γυρίζω να το κοιτάξω, με σπρώχνει με τα δύο χέρια και αρχίζει να φωνάζει "σήκω φύγε από δω ρε". Συνεχίζω να μη φεύγω και κινείται να μου επιτεθεί. Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν προς τα πίσω.  Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια, να εκτοξεύει νερά και ό,τι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αν το έκανα, σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και συνέχισε να με βρίζει και εμένα και τον Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, πέταγαν μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο».  

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό. Γιατί το πιο ανατριχιαστικό δεν ήταν οι βρισιές, που χαρακτηρίζουν τον υβριστή. Το ανατριχιαστικό είναι ότι υπήρξε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που εξηγούσε ότι η επίθεση δεν είναι μία επίθεση κάποιου που απώλεσε την ψυχραιμία του, αλλά είναι μία πολιτική θέση αυτοδικίας. Ότι "εσύ έστειλες κάποιες δικογραφίες που μας αφορούσαν στη δικαιοσύνη και εμείς δικαιούμεθα να σε χτυπήσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε…"».


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes